FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Holly, a my jestesmy fanami dra Aleksandrowicza
Mamy wszyyystkie namiary
Jak trza, to lecimy doń z 1 czy drugą latoroślą do szpitala na oddział i tam bada. Właściwie to przez te lata tylko raz chyba bylismy po bożemu w Megamixie
Już nie wspomnę jak o 2 w nocy leciał w nocy z domu do szpitala reanimowac Franka, ale gdyby wtedy nie przyjechał.. Ale nie umawiaj się do niego za wczasu.. spooookojnie
A dr Kanpp znam jeno z wywiadówek
Misiu kochana, gdzie te namiary na foteliki? Chyba mi coś umknęło..
Olu, nie będe pisała o gluciorach Frankowych bo mnie wywalicie
U nas jakby ciut lepiej, ale sama nie wiem już czy to nie czasem ino moje pobożne zyczenie.. A jak u Was?
Wiecie, że dziewczyna z BB podarowała na aukcję Frania swoją suknie slubną?? Może macie jakies znajome szykujące się do ślubu i rozpuścicie wieści
Popatrzcie: Suknie slubna 38-44 charytatywna (1251998219) - Aukcje internetowe Allegro
Zuza, powiem Ci, że ja też nie cierrpie tego elementu dnia: co zrobić na obiad.. Jutro idę na łatwiznę: wrzucam żeberka do wora z przyprawami, potem do piekarnika i tyle
Agabe, witaj
Kaasiutka nam coś zniknęła. Zupełnie do niej niepodobne takie milczenie
Mamy wszyyystkie namiary
A dr Kanpp znam jeno z wywiadówek
Misiu kochana, gdzie te namiary na foteliki? Chyba mi coś umknęło..
Olu, nie będe pisała o gluciorach Frankowych bo mnie wywalicie
Wiecie, że dziewczyna z BB podarowała na aukcję Frania swoją suknie slubną?? Może macie jakies znajome szykujące się do ślubu i rozpuścicie wieści
Zuza, powiem Ci, że ja też nie cierrpie tego elementu dnia: co zrobić na obiad.. Jutro idę na łatwiznę: wrzucam żeberka do wora z przyprawami, potem do piekarnika i tyle
Agabe, witaj
Kaasiutka nam coś zniknęła. Zupełnie do niej niepodobne takie milczenie