• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Holly, a my jestesmy fanami dra Aleksandrowicza:)
Mamy wszyyystkie namiary:) Jak trza, to lecimy doń z 1 czy drugą latoroślą do szpitala na oddział i tam bada. Właściwie to przez te lata tylko raz chyba bylismy po bożemu w Megamixie:) Już nie wspomnę jak o 2 w nocy leciał w nocy z domu do szpitala reanimowac Franka, ale gdyby wtedy nie przyjechał.. Ale nie umawiaj się do niego za wczasu.. spooookojnie:)

A dr Kanpp znam jeno z wywiadówek:)

Misiu kochana, gdzie te namiary na foteliki? Chyba mi coś umknęło..

Olu, nie będe pisała o gluciorach Frankowych bo mnie wywalicie:) U nas jakby ciut lepiej, ale sama nie wiem już czy to nie czasem ino moje pobożne zyczenie.. A jak u Was?

Wiecie, że dziewczyna z BB podarowała na aukcję Frania swoją suknie slubną?? Może macie jakies znajome szykujące się do ślubu i rozpuścicie wieści:) Popatrzcie: Suknie slubna 38-44 charytatywna (1251998219) - Aukcje internetowe Allegro

Zuza, powiem Ci, że ja też nie cierrpie tego elementu dnia: co zrobić na obiad.. Jutro idę na łatwiznę: wrzucam żeberka do wora z przyprawami, potem do piekarnika i tyle:)

Agabe, witaj:)

Kaasiutka nam coś zniknęła. Zupełnie do niej niepodobne takie milczenie:)

reklama
Aga, jak to wywalicie??? co ty za bzdury kobieto wygadujesz......

P.s. poprzeglądałam Wasze aukcje, coś sie dzieje bo zdjęcia wcale się nie wyświetlają, daj znać swojemu specowi od aukcji....

Ostatnia edycja:
Mnie się wyświetlają :-)
Al.Szyszkowska - będzie dobrze, trzymamy kciuki!

Franiowa Mamo czy można Ci coś przekazać na aukcję dla Franeczka? A jeśli tak to jak to zrobić?

no teraz patrzyła i sie wyświetlają, chyba jakies przejściowe problemy z serwerem, u mnie tez tak często bywa na koncie.

Rozliczenie - pozytywnie, krótko. w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brawo pan mąż:)

Ola, jak to nie poszło?? Poszło:) A wiesz co ludzie robią? Kupuja i..przekazują na kolejne aukcje:) Jeden pan kupił komplet czapka/rękawiczki/szalik, wysłaliśmy, a ten maila, że zapomniał napisać, żeby nie przysyłać ino przekazać na kolejną aukcję:) Odesłał wraz z kilkunastoma innymi rzeczami:))

Holly, jasne, że można:) Mogę podjechać do Ciebie - Ola nas przetestowała już, może potwierdzić, że..w miarę normalni jesteśmy:)

Aaaaaaaaaaaa, udało mi się wgrac film z Franiem, zaraz wam tu dam linka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry