• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
uffff juz po wizycie serwisanta.
myslalam ze sobie nie pojdzie juz gadula jedna :)
ale niestety jeszcze musza cos wymienic i czeka mnie kolejna wizyta....
musze teraz Malutka sie zajac pozniej Wam opowiem hihi

ok. Mala zasnela z ja patrze na zegarek i sie przerazam tyle mam roboty jeszcze :(
wracajac do serwisanta to od razu spytal skad jestem i jak uslyszam ze z PL to od razu historie woich przodkow zaczal mi opowiadac hii
wyszlo na to ze jedo prapraparpa.... dziad ;) to Saul Wahl hehe
oczywiscie zaczal rozmawiac o krakowie i wieliczce i pytac wiecej o polske.
a pozniej opowiedzial mi o swoich dzieciach i wnukach :D
tak wiec gadula niezla > dobrze ze tylko raz w roku do nas zaglada choc przynjamniej pocwiczylam jezyk....

ale niestety okazalo sie ze jakas czesc jest do wymiany wiec jestem pod telefonem bo maja dzwonic kiedy przyjda to zrobic :/
oby tylko juz nie dzisiaj....

eliza > no niestety ja nie naleze do tych osob co maja cierpliwoscv szukac czegos na allegro a juz napewno nie butow czy ciuchow :(
wiec pozostaja mi sklepy z butkami...

Ola > super ze sprawa pozytywnie zalatwiona z Zaba :)

Agnieszka > ekstra filmik a Franio jest niesamowity > ciagle usmiech na buzce :)

Ja ino na chwile wpadłam cześć powiedzieć, bo Franczesko Miłosierny śpi! Nawet obiad do piekarnika zdążyłam wstawić i wytrzeć podłogę, żeby Franek wszystkich kocurów nie musiał wyfroterowywać:)

Miłego dnia:)

No, dzisiaj tu faktycznie cicho, chyba nawet Al.Szyszkowska odsypia :-)

My dziś byliśmy we Wrocku. Odwiedziliśmy sklep "Dziecko" przy Koronie, ale nic mi się tam nie podobało :no:

Potem wpadliśmy do Askotu i tam kupiliśmy wkład do wanienki co by Karolinka (czyli ja) miała łatwiejszą przeprawę przy kąpaniu swojego pierworodnego Leonarda ;-)

Rano zaliczyliśmy Bukowiec - tam badania (i powiem szczerze, pomimo warunków estetycznych, panie robiące tam zastrzyki są mistrzyniami w porównaniu do diagnostyki - jestem wrażliwa na te wszystkie wkłucia a dziś po prostu nic nie poczułam)

Franiowa Mamo - jutro wyślę Ci pw ze szczególami na temat fantu na aukcję i potencjalnego spotkania :tak:

A teraz - kolorowych snów - ja idę podrywać mojego R. :-)

Aaaa - i jeszcze jedno, czy któraś z Was miała do czynienia przy porodzie z prepidil żelem?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry