• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Kasiu, a Tobie tak bardzo zależy na porodzie sn? Jeszcze może ci sie łożysko podnieść..

Zuza, nie wracajcie jeśli tylko się uda. Przynajmniej jeszcze nie teraz

Raport z wizyty we Wrocł w wątku Frania, nie będe się powtarzała.
Ja już odpadam bo zmęczona jestem dziś jak pies

Spokojnego wieczora kobietki:)

Wam też :-)

Zuza Kasia - nie dołujcie się - trzymam kciuki za obie sprawy :-)

Jedno pytanko - czy któraś z Was zna fotografa, fotografkę robiącego sesje ciążowe z okolic Jeleniej? Rychło w czas się tym interesuje ale strasznie chciałabym, a czasu coraz mniej...

Myślę ze u Zająca mogłabyś popytać.. Mam też kumpla, który jest fotografem amatorem (bo zawodowo pracuje gdzie indziej), ale jakie on robi zdjęcia... Każde jego zdjęcie to sztuka.. Jeśli nikogo nie znajdziesz a byłabyś zainteresowana, daj znać. Na pewno będzie tańszy niż profesjonalne studio a facet jest niesamowity. Ma za sobą już jakies wystawy fotograficzne

Aga,
przeczytałam Twoją relację a Wrocka i myślę że to dobre wieści. Najważniejsze sprawy mają się jak najlepiej - czyli mówiąc trywialnie : "główka pracuje" :) to jest rewelacyjna wiadomość :):) a co do MPD - wiadomo nad czym pracować, mały będzie chodził, może utykał....choć osobiście uważam że Franio jak to Franio pokaże wszystkim na co go stać jak zwykle i niedługo będzie tak sprawny jak inne krasnalki w jego wieku. mówię Ci nad nim czuwa specjalny anioł od Tego Tam Na Górze, jakkolwiek by Go nazywać. Do tego ma tu na Ziemi swojego drugiego anioła od ziemskich spraw - jakoś tak ma na imię...zaraz....Agnieszka czy jakoś tak.... Więc wobec takiego nagromadzenia sił obydwu biegunów nie ma chłopak szans, a właściwie to nie ma szans jego MPD. tak więc sama widzisz.....

Kasiu, a Tobie tak bardzo zależy na porodzie sn? Jeszcze może ci sie łożysko podnieść..

Zuza, nie wracajcie jeśli tylko się uda. Przynajmniej jeszcze nie teraz

Raport z wizyty we Wrocł w wątku Frania, nie będe się powtarzała.
Ja już odpadam bo zmęczona jestem dziś jak pies

Spokojnego wieczora kobietki:)

nie Agula, nie o to chodzi, moge miec CC dla mnie to wsio adno. Problem jest w tym, żę mam bardzo ukrwioną macicą i może dojść do powaznych krwotoków, być może sie za wczesnie odklei łożysko a potem to wiadomo. Jak tylko krwotok szpital i lezenie płasko nie wiadoo ile, napewno do porodu, dlatego jakos nie moge tego ogarnąć.

Franiula pokaże na co go stać, zobaczysz!

KAASIUTKA nie denerwuj się na zapas. Wieści rzeczywiście nie są zbyt optymistyczne, ale 1. póki co jest wszystko w porządku i należy wierzyc że tak zostanie do końca, 2. jestes w dobrych rekach, Kałdon to dobry fachowiec, 3. Kałdonus przekazuje wieści brutalnie, bez owijania w bawełnę żeby sie z nimi oswoić i byc świadomym zagrożenia, nie po to by Cię przestraszyć.
Kiedy masz następna wizytę, pewnie teraz kazał Ci przychodzić częściej na kontrolę?

Kaśka, lez z nogami do góry! Rok temu urodziła kumpela, lezenie od 10 hbd, łożysko fatalnie nisko, ciągły strach. W 40 hbd musieli ją ciąć bo akcja się nie zaczynała - acha ok 30 hbd łożysko poszło pięknie w górę:) Ale teraz lez i nawet nie myśl o odklejaniu sie łożyska. Jasne????

U nas norma. Bieganina, idę pod prysznic bo padam

reklama
cześć dziewczęta.

piękny dzień dziś....chyba się wybiore s moimi maluchami na jakis spacerek albo chociaz na podwórko. a co tam u Was?

Kasiutka lepiej się czujesz z tym wszystkim? co tam u Ciebie?

Zuza jak sytuacja u Was sie rozwija? a w ogóle co się stało że wisi nad Wami powrót?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry