• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Franiula jest boski, aż sie poplakałam:tak::tak::tak::tak::tak:

witajcie moje dziopki
daaaaaaawno mie nie bylo ale widze ze duzo sie tu dzieje:tak::tak::tak:
my juz jestesmy w domku od srody ale musialam jakos chlupke ogarnac i dojsc do jako takiego ladu:tak:
tak wiec urodzilam w zeszłą niedzielę
posło nawet szybko bo w ksiazeczce mam wpisany poród 3,15 h
a w szpitalu bylam ino 1h 30 min:tak:
a samego parcia 5 min:tak:
malutka miała 3550 i 56cm
m był do samego konca nawet pepowine przecinal:tak::tak:
Czarek zazdrosny nie jest, caly czas ja tuli i całuje mam nadzieje ze mu sie nie odwidzi:tak:

NATALINECZKA serdecznie gratuluję córci no i krótkiego w miarę porodu:):):):) 100 lat dla maleńkiej i dla Ciebie!!!! Jak tak nagle znikłaś to sobie własnie pomyślałam że na porodówkę Cie pogoniło:):):) Śliczna malunia, fajne zdjęcie na suwaku:):)

Natalineczka, gratulacje z całego serca dla dzielnej mamy:)

Niech mała Lenka rośnie duża i zdrowa:)

Zuza, Kasia co u Was?

Olu, bitki w sosie? jejku, brzmi jak u mamy:) U nas żeberka dziś były, bo...same się robią w piekarniku:) Taki obiad na leniwo:)

U nas też wieje, byłam z małym 3 x na spacerze, ale na tym ostatnim wymiękłam:)
Spac mi się chce strasznie, coś czuję ze dziś o 20 będzie kąpiel i lulu:)

Aga, może i jak u mamy, pod warunkiem że mama ma na imię Knorr:):):)
Jak tam Franio się czuje?

a reszta co? zapomniałyście o nas?

Natalineczka odzywaj sie do nas, teraz Ty masz najmniejszą dzidzię wsród nas:):)

Olu, u nas norma. Dziękuję. jest ok. Bez ekscesów. Ino Franula niestety pogłębia wzorzec nieprawidłowego pełzania:( Zaczyna się on przenosić na siad - lewą noge ma sztywną a prawa zgiętą.. Kurcze, chyba nie bedzię zbyt różowo... Przy innym układzie nóg zaraz traci równowagę. No nic, jutro pogadam o tym z nasza rehabil

A jak Twoje robaczki?

Cześć dziewczynki,
leżymy w trójkę: ja, mój synek Miłoszek w brzuszku i moje łożysko :)

Leżenie bykiem nam nie służy, ale to tylko kilka miesięcy z całego życia prawda?

Pozdrawiam Was kochane :)

reklama
Kochane, ja zmykam spać - jestem dziś jakaś rozmemłana...

Natalineczka - gratulki wielkie :-) Następna to chyba ja będę :-) Już się nie mogę doczekać, dziś była pierwsza część wielkiego prasowania Leosiowych ciuszków ;-) jutro kolejna...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry