• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
no co?

Aga, miałaś się do mnie odezwać na gg....jędzo jedna nie chce Ci się gadać z sąsiadką zza górki:)

ha, do fryzjera idę jutro!!!!! a nie pojutrze...mała zmiana planów bo mi małż jedzie w traskę w środę...aż się boję....chyba już się przyzwyczaiłam do swojego koczka babuni:):):)

Ale ja nie mam tw nr gg..:)
Jutro nie dam rady do Ciebie wpaść, R wpadnie ino wieczorkiem do Cię.
Lece już spać bo kolejna cięzka noc za nami i padam na twarz.
Jutro po rehabil lece z małym do lekarza na osłuchanie - pobijamy rekord. Od czwartku to już bedzie 4 raz, ale musze mieć pewność, że jest ok przed turnusem..

Trzymam kciuki za fryzjera!!!!! Zdjęcie prosimy tu wieczorkiem!!:)
aaaa spytam R jak wrażenia:)

hehe
Natalia nie groz tak ta zima bo ja pod koniec miesiaca sie do PL wybieram a mam tylko lekka kurtke i polbuty :)
oj tam kochana ja sobie tak moge grozic bo powszechnie wiadomo ze Ogorzelec to trzeci swiat u nas zaspy po 2 m a w jeleniej juz sniegu ni mo i w krotkim rekawku chodza:-D:-D:-D:-D:-D
to musze sie rozejrzec za jakimis sankami dla Malej :)

dziewczyny jezdzicie na nartach?
kiedys próbowałam jakies tam narty mam buty tez ale raczej bym sie na nich zabiła:-D:-D:-D
a sanki tez musimy kupic:tak::tak:

ja kolo 11 do miasta musze jechac pozalatwiac rodzinne i reszte swiadczen i wszystko juz do konca:tak:
mam nadzieje ze duzo mi to nie zajmie:sorry2:
mlody dzis rano zaczal mi tak kaszlec ze szok musze mu jakis syrop kupic
oby mi sie calkiem nie rozchorowal:no::no:
u nas znow wszystko biale i pewnie auto bede musiala skrobac:sorry2:
ciekawe kiedy pierwszy snieg spadnie:confused:
jak myslicie:confused:

Hej dziewuszki.

Moja metamorfoza już sie odbyła. Pani jak zobaczyła jak długie mam włosy zapytała czy jestem pewna, na to ja : niech Pani tnie zanim się rozmyślę:) Miałam juz prawie do pasa....a teraz wyglądam jakby mi piorun w dunie strzelił:) czupurek taki:)
Uświadomiłam sobie że to moje wyjście do fryzjera było pierwszym wyjściem z domu bez dziecków od porodu Sebastiana....

Natalineczka, jak tam Twoja z tym katarkiem? przeszło? a miałam podpytać, jak ją karmisz, czy daje spać w nocy, mam nadzieję że kolek nie ma... A Ty jak się czujesz? doszłaś do siebie po porodzie? U mnie też trwa załatwianie wychowawczego i rodzinnego...tzn, u mnie załatwia małż w moim imieniu.
Co do śniegu to u mnie na podwórku tez tak śmiesznie, jakiś mikroklimat czy co...w jeleniej wszędzie juz słoneczko i forsycje kwitna a u mnie koło domu dopiero lód na stawie puszcza, śnieg leży średnio 2-3 tygodnie dłużej niż wszędzie....

Aga daj znać jak tam u Frania.

misiam, holly, kaasiutka, czarnuszka, dobraczarownico!!!!!!! gdzie jesteście dziewczęta??????????

reklama
Natalia ja jak jestem w PL to zatrzymuje sie w Szklarskiej i wiem jaka moze byc zima :-)
juz nieraz tam utknelam hihi
zreszta w Kotlinie jest specyficzny klimat > ja jak sie tam przeprowadzilam kilka lat temu to przez pierwszy rok caly czas chorowalam bo nie moglam sie przyzwyczaic to tych wahan temperatury, nawet w ciagu doby...

moze jednak ktoras z Was jezdzi na nartach? bo ja w tamtym roku spedzilam sezon z brzuszkiem w domku ale w tym roku zamierzam nadrobic :-)
pewnie w okresie swiatecznym pojezdze troche... moze ktos bedzie mial tez ochote sie wybrac?

Ola > czekamy na zdjecie! ;-)
a ja sie zastanawiam co z wlosami zrobic.....

a u nas sloneczko sliczne i cieplutko wiec zmykamy za chwilke na spacerek :-)
i przy okazji jakies zakupki moze zrobimy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry