• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Widzę że wszystkie po kolei zaliczają takie doły....Aga trzymaj się, pisz co tam jak tam... Jak we Wrocku???
siedzę sobie sama przed kompem, w końcu skonczyłam sprzątanie....mój chłop ma nockę i nawet buzi nie ma do kogo otworzyć. i tak jakoś dziwnie mi dziś..........

Olu, opisałam w watku Frania. Zobaczysz? Nie bede sie powtarzała..

jestem taka padnięta, powinnam iśc pod prysznic ale nie mam siły normalnie

Wiesz co bym chciała? Urlopu, 2 dni (żeby i noc byla w pakiecie). Ale ten urlop to chyba dopiero po lobotomii, bo teraz to nic nie pomoże na wyluzowanie.

A jak fryzura?

jezu, idę się zreanimowac, zajrzę tu

Aga, fryzura na zdjęciu parę postów wcześniej.
Poczytałam Wasz wątek, połowy terminów oczywiście nie rozumiem, ale widze że pediatra bardzo ok, reszta tez nie wyglada na beznadziejną sprawę więc chyba generalnie do przodu..

A to z tym urlopem - ja tez poproszę:) tak conajmniej z tydzień....

Dzień dobry dziewczęta.

Pogoda coprawda taka dzis że najlepiej byłoby z łóżka nie wstawać....

Aga, taaa, nie wiem czy mam dziękować czy biec do fryzjera:)
zawsze miałam mocno kręcone włosy, więc w krótkich wygladam jakby piorun w szczypior strzelił. Osobiście liubię ten mój misz masz na głowie:)

Odezwijcie się laski, gdzieście się zapodziały???

Mala ciagnie wlasnie butle i zaraz chyba pojdzie spac bo jej godzina sie zbliza wiec bede miala chwilke zeby podgonic z robotka w domku :)
u nas brzydko sie zrobilo i nawet nie chce mi sie wychodzic na zewnatrz... moze jutro... pewnie tak bo trzeba jakies zakupy zrobic....
a ja wolnych chwilach siedze na allegro i zamawiam *******y dla dziecka zeby byly juz na miejscu jak przyjade :)

no u nas też chwila na spanie sie zbliża....mały marudny dzis jak nie wiem...a ja sobie posprzątałam wczoraj w nocy - o 24 szorowałam łazienkę z nudów:) Zuzka u nas też paskudnie - szaro, zimno i pada deszcz, prognoza tez optymistyczna - dziś 9 jutro 8, w niedzielę 3 stopnie i deszcz...brrrr Dobrze że wczoraj zakończyłam sadzenie ostatnich roślinek w ogródku, dziś nikt by mnie nie zmusiła do grzebania w mokrej ziemi....

reklama
spi :D
a ja dopiero sniadanie jem hehe

caly czas sie zastanawiam czy kupowac Malej cieplejsza kurte, taka typowa na zime, polska zime :)
ma kurtke taka jesienna na zimniejsze dni i do niej jest jeszcze podszewka i wydaje mi sie ze tutaj jej to wystarczy bo tu wiatr jest zawsze najgorszy... no ale jak pojedziemy dzo Szklarskiej na okres swiateczny i bedziemy chcieli isc z nia na sanki to juz moze byc nie tak :( moze jakies grubsze seterki pod spod... no niewiem :( ale moze jej byc niewygodnie... kurcze, chyba musze cos jej kupic.

jest cos ciekawego w jg w sklepach? moze jakis fajny plaszczyk bym jej znalazla :)

Natalia > a nie myslalas o takiej dopince do wozka gdzie starsze dziecko moze sobie stanac?
wozki blizniacze sa drogie i niezbyt wygodne ...
takie wersje obok siebie to kicha bo nie zawsze nawet do kazdego sklepu wjedziesz itd. a te jeden za drugim to jak tramwaj ;)
i ciezko sie prowadza ...
mialam okazje sprawdzic jak sie takim manewruje hihi

Aga > ta jesienna pogoda chyba kazdemu daje sie we znaki ...
glowa do gory ;)

Ola > nizla jestes z tym sprzataniem ;)
brrr... jak zimno u Was! u nas jednak chyba troche lepiej bo ok.14st.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry