Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Melduję, że mam doła z serii "Rów Mariański". Przejdzie mi jak wszystkie dotychczasowe, no ale narazie jest i nie chce sie gnojek odczepić![]()

myslalam ale wiem ze czarek nie bedzie chcial stacspi
a ja dopiero sniadanie jem hehe
caly czas sie zastanawiam czy kupowac Malej cieplejsza kurte, taka typowa na zime, polska zime
ma kurtke taka jesienna na zimniejsze dni i do niej jest jeszcze podszewka i wydaje mi sie ze tutaj jej to wystarczy bo tu wiatr jest zawsze najgorszy... no ale jak pojedziemy dzo Szklarskiej na okres swiateczny i bedziemy chcieli isc z nia na sanki to juz moze byc nie takmoze jakies grubsze seterki pod spod... no niewiem
ale moze jej byc niewygodnie... kurcze, chyba musze cos jej kupic.
jest cos ciekawego w jg w sklepach? moze jakis fajny plaszczyk bym jej znalazla
Natalia > a nie myslalas o takiej dopince do wozka gdzie starsze dziecko moze sobie stanac?
wozki blizniacze sa drogie i niezbyt wygodne ...
takie wersje obok siebie to kicha bo nie zawsze nawet do kazdego sklepu wjedziesz itd. a te jeden za drugim to jak tramwaj
i ciezko sie prowadza ...
mialam okazje sprawdzic jak sie takim manewruje hihi
Aga > ta jesienna pogoda chyba kazdemu daje sie we znaki ...
glowa do gory
Ola > nizla jestes z tym sprzataniem
brrr... jak zimno u Was! u nas jednak chyba troche lepiej bo ok.14st.

witamy witamyHej dziewczyny. Rzeczywiście coś mało nas w tym regionie na tym forum. Jak pozwolicie to się dołączę do was =)