• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Hej dziewuszki.

Moja metamorfoza już sie odbyła. Pani jak zobaczyła jak długie mam włosy zapytała czy jestem pewna, na to ja : niech Pani tnie zanim się rozmyślę:) Miałam juz prawie do pasa....a teraz wyglądam jakby mi piorun w dunie strzelił:) czupurek taki:)
Uświadomiłam sobie że to moje wyjście do fryzjera było pierwszym wyjściem z domu bez dziecków od porodu Sebastiana....

Natalineczka, jak tam Twoja z tym katarkiem? przeszło? a miałam podpytać, jak ją karmisz, czy daje spać w nocy, mam nadzieję że kolek nie ma... A Ty jak się czujesz? doszłaś do siebie po porodzie? U mnie też trwa załatwianie wychowawczego i rodzinnego...tzn, u mnie załatwia małż w moim imieniu.
Co do śniegu to u mnie na podwórku tez tak śmiesznie, jakiś mikroklimat czy co...w jeleniej wszędzie juz słoneczko i forsycje kwitna a u mnie koło domu dopiero lód na stawie puszcza, śnieg leży średnio 2-3 tygodnie dłużej niż wszędzie....

Aga daj znać jak tam u Frania.

misiam, holly, kaasiutka, czarnuszka, dobraczarownico!!!!!!! gdzie jesteście dziewczęta??????????
u nas zima zawsze dluzsza o jakis miesiac lub poltora:-D:-D:-D
dawaj tu foteczke z fryzkiem
bez wyretów nam tu sie prezentuj:tak::tak::tak:

malej katarek nie przeszedl jeszcze do tego czarek tez ma i dzisiaj zaczal mi chyrlac wiec mu syropek zakupilam i juz zaczyna mu sie ladnie odrywac
mam tylko nadzieje ze sie wszystko wycofa zanim cos gorszego wlezie:baffled::sorry2:
po porodzie wiadomo ze jeszcze w pelni sil nie jestem bo mnie hmhm conieco ciagnie:sorry2::-D
ale spokojnie juz moge usiasc teraz
przy staniu mnie bardziej dokucza:tak:

Natalia ja jak jestem w PL to zatrzymuje sie w Szklarskiej i wiem jaka moze byc zima :-)
juz nieraz tam utknelam hihi
zreszta w Kotlinie jest specyficzny klimat > ja jak sie tam przeprowadzilam kilka lat temu to przez pierwszy rok caly czas chorowalam bo nie moglam sie przyzwyczaic to tych wahan temperatury, nawet w ciagu doby...
mikroklimaty u nas to wszedzie chyba:tak::tak::tak:
kazda doinka i otlinka ma swoj wlasny
i tak jak u nas zima na całego to w Kowarach juz nie az tak zle albo na odwrot:tak::-D:-D
ale co narzekac w koncu w górach meszkamy:tak::tak:
przynajmniej dzieciaki w zimie maja frajde:tak::tak:

reklama
Olu, ja chce Cie zobazcyć!!!!!
Zdjęcie plizz:)

U nas..rany...nuuuudy.. dzis u lekarza, jutro pedagog, potem zaraz Wroclaw, piatek kolejna kontrola u lekarza, antybiotyk leci. Olu, to samo. Bez zmian, naprawdę.
Ide spać, kolorowych snów dziewczynki:)

Dziewczynki, nie dam Wam zdjęcia bo jestem wybitnie nastawiona anty do uwieczniania mnie na fotkach. Nienawidzę po prostu kiedy mi się robi zdjęcia...wybaczcie więc ale nici z tego...przewrotnie powiem, kto chce zobaczyć mój nowy image - zapraszam na kawkę, hihihihi

Aga bez zmian to chyba dobra wiadomość. to znaczy, że sie nie pogorszyło a to już coś. Właśnie kompletuje dla Ciebie rzeczy na aukcje, już troche sie nazbierało różności, jak zdążę zrobię oczywiście zdjęcia ale nie wiem jak to będzie bo Paweł jutro ma mi przywieźc nowy towar na aukcje i będę zarobiona jak nie wiem. Mam juz dla was nowe kozaczki, nosidełko, jakieś spineczki dla dziewczynek i sporo różnych innych, Mam nadzieję, że posprzedaje sie i w ten sposób chociaż dołoże się do jakiejś malitkiej czastki kolejnego turnusu lub innej potrzebnej sprawy dla Frania.
A powiedz - powtórzył może swój wyczyn z próbą raczków?

U nas czwarty ząbek w drodze:) Sebek ślini sie jak buldog...pełza sobie do tyłu po całym pokoju.. super zaczyna sie bawić, ma takie malutkie kółeczko - chwyta je i wyrzuca, kółeczko sie toczy gdzieś i mały próbuje podpełznąć lub siegnąć. potrafi zająć sie taka zabawą nawet pół godziny:)

A jaką miał mine jak mnie dzis zobaczył:):) TAAAAKIE wielkie oczy zrobił. Dopiero zajarzył kto jestem jak zaczęłam do niego mówić:):)

Odpowiedź na Wasze wcześniejsze pytanie brzmi : w piątek:)

Coś tak mało nas się tu zrobiło ostatnio...jeszcze chyba we cztery cos tam piszemy, reszta gdzies zaginęła....odezwijcie się dziewczynki....

a tu moje szkraby dwa:

DSCN2092.jpg

Olu super
Zmiana na plus:-) troszku fryzjer zaszalał;).
I coś dla siebie na poprawę humoru trzeba robić i gdzieś bez dzieci wychodzić! (wiem co mówię, haha sama jestem jak Ty pod tym względem;))
A dzieciaczki przesłodkie. Zacałować tylko można

ello
my przed chwilka wstalysmy z poludniowej drzemki :-)
zasnelam z Mala hii

wlasnie dostalam sms od M. ze w piatek wszyscy od niego z pracy wychodza do jakiejs knajpy z zonami/dziewczynami... i tu pytanie > czy my tez pojdziemy i czy zostawimy z kims Mala?
chyba jednak niechce zostawiac Malej z kims obcym :sorry:
wiem, ze bedzie to osoba zaufana od znajomych i inne dzieci tez zostaja ale ja chyba nie potrafie.....

a dzisiaj juz mam luz blus :-D
obiad gotowy (dzisiaj tortille na ostro wiec wypali troche :-)), domek ogarniety i poprasowane... wiec musze usiasc i przygotowac liste na wyjazd do PL.

Natalia > przykro ze Maluszki jeszcze sie mecza :-( oby szybko im przeszlo!!!
a nawet niewiem czy dla takiej malej dzidzi w PL sa jakies syropki lub cos podobnego?
Ja tutaj znalazlam super syropek dla dzieci od urodzenia na drogi oddechowe i mojej Malej od razu pomoglo...

Aga > powodzenia dla Was! i czekamy na nowiny....

Ola > Super! Sebus juz ma tyle zabkow :-) a moja Mala znowu sie nie spieszy i nadal nic nie widac hihi
ślicznie wygladasz :tak:

reklama
ello
my przed chwilka wstalysmy z poludniowej drzemki :-)
zasnelam z Mala hii

wlasnie dostalam sms od M. ze w piatek wszyscy od niego z pracy wychodza do jakiejs knajpy z zonami/dziewczynami... i tu pytanie > czy my tez pojdziemy i czy zostawimy z kims Mala?
chyba jednak niechce zostawiac Malej z kims obcym :sorry:
wiem, ze bedzie to osoba zaufana od znajomych i inne dzieci tez zostaja ale ja chyba nie potrafie.....

a dzisiaj juz mam luz blus :-D
obiad gotowy (dzisiaj tortille na ostro wiec wypali troche :-)), domek ogarniety i poprasowane... wiec musze usiasc i przygotowac liste na wyjazd do PL.

Natalia > przykro ze Maluszki jeszcze sie mecza :-( oby szybko im przeszlo!!!
a nawet niewiem czy dla takiej malej dzidzi w PL sa jakies syropki lub cos podobnego?
Ja tutaj znalazlam super syropek dla dzieci od urodzenia na drogi oddechowe i mojej Malej od razu pomoglo...

Aga > powodzenia dla Was! i czekamy na nowiny....

Ola > Super! Sebus juz ma tyle zabkow :-) a moja Mala znowu sie nie spieszy i nadal nic nie widac hihi
ślicznie wygladasz :tak:
ano mecza sie ale tylko troszke
maly ma katar kaszel juz mu przeszedl mala tez katar
ale co zrobic taka pogoda:sorry:

bylismy na spacerze czarek dzis nic nie zjadl wiec na glodnego my poszli i do tego jakis marudny i spiacy:no:
wracalismy z taka syrena ze szok
musimy chyba jednak blizniaka zakupic chociaz jakiegos najtanszego bo masakra bedzie jak m pojedzie nie bee miala nawet jak na spacer wychodzic:no:
nie mowie juz o zakupach czy badaniach u lekarza:no:
az mnie to przeraza:no:
u nas dzis sloneczko swieci i bardzo cieplutko jest a ja ich na spacer poubieralam bo myslalam ze zimno:sorry2:
siebie z reszta tez:sorry2:
zaraz trza obiadek zrobic zeby mlody mial jak sie obudzi zjemy i pojdziemy jeszcze na dwor po tatuska:tak:
chyba ze sie nie wyrobimy:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry