• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

mnsmile > cos ostatnio duzo tych Lenek ;-)
ale wszystkie sa takie urocze ze az usmiech z buzi nie schodzi :-)

regi > no uwazam ze masz racje jezeli chodzi o te szczepienia i dobrze zrobilas jezeli planujesz dac dziecko do zlobka! ja wiedzialam ze moja Mala nie pojdzie do zlobka i po rozmowie ze znajoma lekarka postanowalam jej nie szczepic np. juz na rota...
to gdzie Ty pracujesz?

reklama
zuza
buty w decathlonie

Ja dla mamy bratowej itp ostatnio zaopatruje się w YES (bizuteria) i jak się coś nie spodoba to mogą zawsze isc sobie wymienić. Myślę ze to dobry sposób na prezent, są tam rzeczy np kolczyki śliczne lub bransoletki już od 50 zł.

jestem :) dzień dobry wszystkim :)
Wstałam o 7 :( i padam już na twarz. Byłam dziś w szpitalu. Ledwo doszłam i wróciłam :( Jakbyście widziały dziewczynę która szła jak kaczka po Zabobrzu to byłam ja! Nogi mi spuchły i nie mogłam iść. Teraz siedzę z nogami do góry, skóra na piętach zdarta a palce jak serdle! Koszmar dosłownie. A wczoraj pół miasta w tych samych butach złaziłam i nic!
Na szczęście to już ostatnie badania :D
Teraz tylko KTG i czekanie :) Moja Natasza już chce chyba wyjść. Mam takie bóle okresowe w nocy, więc już wydaje mi się że wszystko tam przygotowuje się do wyjścia :D

Miłego dnia dziewczynki. Lećcie dziś na długi spacer bo jest przyjemnie cieplutko :)

Izu > fajnie że jesteś znowu tutaj ;-)
noo niestety ale końcówka ciąży jest jak dla mnie okrutna ...
ale coś chyba w tym jest > kobieta boi się porodu a im bliżej końca to robi się tak ciężko że przechodzi jej już ten strach i dosłownie marzy żeby już urodzić :-D
Odpoczywaj żeby ta opuchlizna zeszła jak najszybciej i słuchaj teraz swojego ciała a jak będziesz miała jakieś wątpliwości to się nie zastanawiaj tylko do lekarza :-)
kiedy na KTG idziesz?

Dziendobry
Wlasnie czekam az sie mala przebudzi z drzemki i idziemy na spacerek ;) moze to juz ostatnie takie przyjemne dni ...
Ja juz wybralam prezencik dla malej na mikolaja , kupimy kierownice z fisher price dzis jedziemy do tesco na nocne zakupki :) . Zakupki dla takich malych kruszynek sa strasznie trudne , jest duuuuzo zabawek ale tak naprawde wszytskie na jedno kopyto :/ wszytskie licza , spiewaja i mowia praktycznie to samo. Ciezki orzeszek. Moze za rok bedzie latwiej jak juz mala bedzie bardziej swiadoma :)
Izu juz niedlugo , moze na swieta malutka bedzie z Wami ;) najwspanialszy prezent pod sloncem. Ehh a my po przeprowadzce z londynu zgubilismy CALLLLLE pudlo z deokracjami na choinke i musmy nowe kupic i to wszytsko :/ ehhh zapadlo sie jak kamien w wodzie ...

Dzien dobry Diana :-)
zazdroszcze tego spacerku.... u na coprawda słonko świeci ładnie ale Mała coś mi kaszle i się smarka więc dzisiaj nigdzie nie ide bo jutro to musze napewno wyjść....
ja mam straszny problem co kupić Małej bo ona sama niewie czym się bawić ... a najlepiej to Mamy telefonem, pilotem lub myszka do kompa itd ;-)
moze jutro coś znajde.
Dla mnie to nie byłaby tragedia gdyby się zgubiły dekoracje hihi bo ja uwielbiam kupować takie pierdołki i dla mnie to frajda :-)
a może po świętach się znajdą ;-)

Miłego dnia!

Pewnie sie znajda po swietach jak mowisz eehh , ale podejrzewam ze kurier u ktorego robilismy przeprowadzke poprostu zapodzial gdzies pudlo bo nie bylo male , a nie ma nigdzie ani w domu ani w piwnicy , ojj Kochana ja tez uwielbiam ale w zeszlym roku na cala choineczke kupowalismy dekoracje i strasznie szkoda bo w pl sa drogie i bez rewelacji :/ no ale coz juz wczoraj kupilismy pierwsze lampki ;)
A co chodzi o spacerek ojj wspolczuje ja jak zostaje z mala w domu caly dzien to idzie oszalec powaznie , a tak jak wyjde choc na godz to odrazu jest lepsza atmosfera i mala sie lepiej czuje ;/ odpukac jeszcze nam nie chorowala i mam WIelka nadzieje ze nie bedzie .
A myslalas nad pchaczem ??? Cos kiedys pisalas ze chcialabys malej kupic , My zamowilismy pchacza Vtech rozowego u tesciowej wczoraj walsnie na allegro zamowilam mam nadzieje ze przyjdzie na mikolaja ;) A co chodzi o laptopa czy piloty to cos wiem najlepsze sa dvd kable i tel , mamy to samo mimo ze ma cale pudlo zabawek jak zobaczy wystajacy gdzies kabel leci jak przeciag.

reklama
Diana > mój telefon ostatnio już musiał schnąć przez 2 dni a myślałam że nic z niego nie będzie bo utopił się w śliniawce Małej :-)
na szczęście ożył bo mimo że M. mnie namawia na zmiane to ja go bardzo lubie hihi
Faktycznie pisałam kiedyś o pchaczu ale nadal tego modelu tutaj nie znalazłam :-( jedynie na ebay.de jest i to z wysyłka do Nl ale niestety niemam tam konta no i cena 44,9e + 8,5e przesyłka > dosłownie oszaleli!
wiec moze jeszcze jutro zerkne na jakies pchacze w sklepie mimo ze juz kilka ogladalam i zaden mi sie nie podobal ;-)
A właśnie jak Wy to wszystko sobie zorganizowaliście z przeprowadzką do PL? Bo my się tak ostatnio zastanawialiśmy że jak mielibyśmy wracać to jak? tyle gratów tutaj mamy.... :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry