• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

dzieki temu kto wymyślił Teletubisie :-D
normalnie dziecko moje siedzi wpatrzone i nic go nie rusza hihi
a dla mnie to chwile oddechu.....
a tak swoją drogą to naprawde niewiem co takiego jest w tej bajce ;-)

reklama
zuza ważne że Lenka jest zaczarowana a Ty możesz odsapnąć :D

Przejrzałam ofertę zabawek tesco na internecie - rzeczywiście można oszaleć! Jak zobaczyłam ze gazetka ma 120 str. to przy 10 już odpuściłam ;D

teraz leżę do góry brzuchem :)

aha dziewczynki, czy któraś z was dziala w avon, bo chętnie bym coś zakupiła ale wszystkie konsultantki sie zapadły pod ziemie.

Wiec tak , bylam wlasnie w tesco i co ?? Oczywiscie kierownicy z fp nie ma :/ ehhh zawsze tak jest ze jak cos mnie interesuje to tego poprostu nie ma .
A co chodzi o przeprowadzke to powiem szczerze ze na poczatku myslalam ze nie damy rady tego ogarnac , ale jak juz doszlo do tego ze na 100% wracamy zaczelismy dzialac. Wyprowadzilismy sie z domku gdzie wynajmowalismy studio Flat 3 miesiace przed powrotem ( przez ten czas mieszkalismy u mojej mamy) wiec pierwsza tura wyslalismy calego busika a ze mieszkanie w jeleniej bylo juz puste to mielismy gdzie te graty zwiesc, bylo troche pakowania kilkanascie pudel tv , kino domowe itp - koszty 500£ :/ no ale nie bylo wyjscia . A ze u mamy bylismy z najpotrzebniejszymi rzeczami nie musielismy trzymac garnkow mikroweli itp bo mama jest zaopatrzona to bylo latwiej .Po 3 miesiacach juz tylko kilka pudelek i walizek to wyslalismy kuriera i reszte w autko . Nic straszniego powaznie tydz czasu i bylam spakowana do przeprowadzki to tylko kwestia zorganizowania. Z prazy zrezygnowalam miesiac wczesniej maz rowniez ( z mozliwoscia powrotu ).konta w banku dalej mamy bo sa bezplatne.JPrzepisalismy wszytsko do mojej mamy wiec listy mamy z glowy. Kilka tel i po spawie ;) gorzej bylo nam sie w pl odnalesc - zalatwiac te rachunki itp wszedzie kolejki i czekanie . za granica kilka tel i juz a tu trzeba na miejscu wszedzie byc. Ale ze meza mama pracuje w urzedzie to wiekszosc papierkowych spaw nam zalatwila i pomogla ogarnac ;) .
Takze KOCHANA to nic strasznego powaznie :)))

Diana > super ze masz tam mame i mogliscie tak zrobic.... my niestety nikogo tutaj niemamy :-(
nawet znajomych polakow tylko sami holendrzy wokol :-)
wynajmujemy tutaj domek w szeregowce wiec i gratow troche sie zebralo ....
to bedzie wyzwanie jak trzeba bedzie wracac ;-)

Zuza wlasnie dzieki temu ze mama tam jest i mogla nas przygarnac to bylo nam duzo latwiej nawet ze wzgledu na papierki , wiadomo ze jak sie zwalnia mieszkanie to jeszcze jest depozyt ktory otrzymalismy 21 dni po wyprowadzce , rachunki itp ciezko by bylo to zorganizowac z pl . Takze tu fakt . a ze my mielismy kawalerke to nie mielismy duzo gratow kilka mebli z ikei bez rewelacji to odrazu sprzedalismy za grosze bo i tak by mi sie tu nie przydaly, sporo bylo z kuchni bo od Lyzeczki do mikroweli wiec tu sie troche nazbieralo ale dzieki temu tu juz nic nie potrzebowalam ;) Znaczy zawsze cos jest potrzebne hihihi...
Dzis kupilam pierwsze bombki na choinke , bedzie czerwono zlota :)

Dzień dobry :D
A co to Ola w nocy nie buszowała? :D hihi
Ależ nasypało w nocy śniegu :D
Mnie też czekają choinkowe zakupy. Nawet choinki nie mam :/ Ale już widziałam ładne na bazarku.

Jak na razie nie mam dziś planów... póki co to leżę i korzystam z czasu wolnego :D

Hej:)
Ano byłam w nocy przy kompie,ale obrabiałam zdjęcia na nowe aukcje oglądając jednoczesnie film no i zabrakło mi percepcji na 3 czynność:)
Dzis znów czeka na mnie 70 zdjęć....

Ja już zabawkowe zakupy skończyłam:)
Jeszcze choinka, ale tę tradycyjnie dopiero w dzień przed wigilią kupimy a ubierzemy rano. tzn, sama ubiore z dziecmi bo P. w pracy do 20....eeech, takie pracowite te święta mu wlepili...no, ale co zrobić, najmłodszy stażem:)

reklama
ZUZA bo ja zgubiłam się - a Wy wracać do Polski chcecie? kiedy? i po cichu spytam : po co?? tu taaaka bryndza, że może lepiej wam tam bedzie niż tu...
a ja właśnie Bastkowi pchacza kupiłam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry