• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO IZUŚ:):):)

Nie pytam które bo nie wypada, ale kochanie dużo zdrówka, przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania bez bólu:):) i zdrowego maluszka:) i żeby w nocy spał a w dzien słodko sie uśmiechał:)

Buziaki kochana oby ten dzień był dla Ciebie miły i wyjątkowy:):-)

Chociaż przy okazji się poskarże...jak ostatnio miałam imieniny to żadna nie zauwazyła....buuu

Kasiutka, ale za co?

U nas w nocy dziewczęta było -29...rano w domu miałam +11...normalnie no comments. mężowi powiedziałam, ze nie wstaje z łóżka dopóki nie nagrzeje domu chociaz do 15...i dzięki temu spałam do 11.30:) nawet nie chcę myśleć o rachunku za gaz...

dzis sie dowiedziałam, że OC w aucie mi się skończyło 4 dni temu...trwają poszukiwania nowego ubezpieczyciela. nie uwierzycie ale w różnych firmach różnice w cenach moga siegac nawet 320 zł za tę samą polise!!!! no i chyba wybrałam liberty direct, 314 zł z mini assistance i nnw, bardzo korzystnie chyba:)

miłego dnia, ide na strych po kolejne rzeczy do aukcji, potem glowe umyję i do roboty...

Ola > brrr... jak zimno!
ooo przepraszam! ale gapa ze mnie :( to teraz spóźnione ale szczere Wszystkiego najlepszego! :-)
my tez mamy w liberty bo faktycznie bylo najtaniej hihi

a ja dzisiaj znowu chclebek robie :-)

DZIĘKUJĘ KOCHANE!!!
Już jestem :)
Rano wpadłam poczytałam i poleciałam :)
Dzisiaj pomyłam wszystkie podłogi, poleciałam na KTG - wszystko ok :), przyleciałam zrobiłam obiad - Ola, Twoje łazanki zrobiły furorę :) Aż jestem w szoku. Zrobiłam cały duży gar i zjadłam może dwa widelce :) P. zjadł wszystko a dodatkową porcję bierze na wyjazd :) i jeszcze poprawił karpatką :) Więc na obiad dzisiaj jem kanapki hehehe.
Ale dobrze dobrze, bo taki miód na moje uszy wynagrodzi wszystko :D

Kasia co się dzieje???
Co do "co za długo to nie zdrowo" to również mnie to dopada!!! :) hihi
Oluś, biję się w pierś. Ogromne uściski i buziaki!!!
Sprawdź jeszcze AXA - jeśli chodzi o moje auto to wyszło rzeczywiście taniej o 300 zł niż u innych.
Zuza, trzymam kciuki za chlebek :D

Lecę prać obrusy :(

całe 60 kg żywej wagi :) chude toto że szok, więc cieszę się jak pożera większe ilości :D

A ja znowu zaliczam wieczorną nudę. I podejrzewam, że tak jak wczoraj oglądnę jakiś fimik na dobrac. Wczoraj oglądałam Plan B z Jenifer Lopez :) fajna komedia :D Polecam jakby ktoś się chciał odmóżdżyć :)

kurcze macica mi się dziś stawia okrutnie :( zwykłe wyjście do wc kończy się brzuchem twardym jak kamień :( jeszcze teraz kurde mnie coś kuje :(

a to mój synuś :)

KCZEKANSKA%40GMAIL.COM_0002.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
słodkie :)
mi nie dane było zobaczyć swojej Natki :( bo miałam za mało wód.
Kurcze Kasia to Ty leż i się nie przemęczaj!!! Może skontaktuj się z lekarzem w tej sprawie? A jak twoje wyniki są ok?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry