• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Hello Ello
ja dopiero usiadlam > od rana ciagle jakas robota wrr...
a na koniec jeszcze utonelam pod sterta prasowania ale na szczescie juz wiekszosc poprasowane i reszte zostawiam na jutro...
a co?! tak zeby sie jutro nie nudzic :-D
zrobilam M. babke swiateczna bo mu obiecalam i ma zabrac ja do pracy dla chlopakow - oby smakowala ;-)
dzisiaj jeszcze musze styrac z gory walizki i zaczac sie powoli pakowac....
ide cos zjesc bo az mi w brzuchu burczy hihi

aaaa
pisałam do Natalineczki > u niej i dzieciaczkow wszystko ok, ale troche zabiegana jest! Pozdrawia wszystkich!!! :-)

reklama
Czy ja w ogóle dzisiaj sie witałam?:)

Wracalismy do domu 10 godzin ale dojechaliśmy. Franula mega dzielny, zresztą krótki raporcik na naszym wątku. Za zdjęciami. Zapraszam:)

Dziewczyny, nie znacie jakis firm małych, które rozliczaja sie na zasadzie ryczałtu? Ryczałtowny rozliczenie roczne robia do 10.01 i tez mogą przekazywać 1%. Dajcie znac pliz jak coś Wam do głowy przyjdzie.. Czy któraś z Was ma zaprzyjaźniony punkt jakiś w którym byłoby mozliwe zostawienie kalendarzyków na 2011, takich kieszonkowych, z apelem o 1% dla Frania? Sorry że ja tak monotematycznie, ale..rzeczywistość finansowa daje nam sie ostro we znaki.

Czy ja w ogóle dzisiaj sie witałam?:)

Wracalismy do domu 10 godzin ale dojechaliśmy. Franula mega dzielny, zresztą krótki raporcik na naszym wątku. Za zdjęciami. Zapraszam:)

Dziewczyny, nie znacie jakis firm małych, które rozliczaja sie na zasadzie ryczałtu? Ryczałtowny rozliczenie roczne robia do 10.01 i tez mogą przekazywać 1%. Dajcie znac pliz jak coś Wam do głowy przyjdzie.. Czy któraś z Was ma zaprzyjaźniony punkt jakiś w którym byłoby mozliwe zostawienie kalendarzyków na 2011, takich kieszonkowych, z apelem o 1% dla Frania? Sorry że ja tak monotematycznie, ale..rzeczywistość finansowa daje nam sie ostro we znaki.

Aga hej :)
daj kilka tych kalendarzyków Oli jutro, zostawię u nas u fryzjera i dam do punktu komputerowego na Sudeckiej :)

izu - pszenica w sklepie ze zdrową żywnością obok dd w rynku
ja dziś mało, ale jakoś o tak, chandra chyba czy cuś :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry