• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

aha to tak,chyba cos mi umknelo:)
Zuza kiedy przyjezdzasz??? Mam nadzieje ze niedlugo:):):) hehe A moja chodzi spac ok 21,ostatnio to sie przedluzalo nawet do 22, bo jak kladlam wczesniej to i tak sie rzucala. ale spi za to dluzej, Twoja to ranny ptaszek, my sobie pospimy:) za was:) a co!

reklama
Mnsmile no dzieki! ja uwielbiam rano wylegiwac sie w lozku ale Mala mi nie pozwala... no ale co za cos! przynajmniej wieczorkiem mam troche wolnego i moge odetchnac ;-)

Jezeli chodzi o spotkanie to pozwole sobie przeniesc ten temat na grupe :sorry2:

Ola ja niewiem dlaczego ale jakos niemiala leku przed kapaniem Malej i sama od razu kapalam ja w domku :-)

Holly ale to juz drugie spotkanie bedzie :-D tyle ze na pierwszym bylo kiepsko z frekfencja! wiec mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej!

zmykam na grupe....

No właśnie, spotkanie nr 2:):) na pierwszym byłyśmy ja z Zuzką, pyszny łosoś i moj mąż:):)

Ja miałam stracha przed kąpaniem, ale też od poczatku sama kąpałam. ja nie znosze kiedy mi się po domu kręcą mamy, teściowe, ciocie i inne takie tam. Mam wrażenie że to tylko wprowadza nerwy i zamieszanie. Nie przemawia do mnie taka forma pomocy bo zwykle więcej przynosi to szkody niż korzyści, albo może po prostu ja jestem jakas taka dziwaczna:):) może być....

kurczaczek, wyhodowałam głodomora!!! Od 10 ciągle jest na cycu i nie chce zasnąć ;/ Położyłam Nataszke do wózka, jeżdżę po mieszkaniu i nic. Przytulam, kołyszę i nic. Z piersi to już mam flaczki!!!
Nie poszłam... ;/ sama w domu byłam. U teściowej w domu grypa żołądkowa... więc lepiej niech mi się tutaj nie pokazuje!

Izu Kochana ja mialam to samo:) nie zrazaj sie. Mleko bedzie wedlug potrzeb Malej. Ja w nocy siedzialam po 2-3h po czym czasem po godzznow pobudka i to samo. Jeszcze troche i sie unormuje,uwierz mi, 3 maqm kciuki:)

hmmm Izu fatalnie ze nie moglas podejsc do lekarza... no ale jezeli u Tesciowej faktycznie wirus to masz racje i drzwi jej nie otwieraj hihi
Pomysl w ten sposob ze juz teraz z kazdym dzniem bedzie coraz latwiej!!! wszystko powoli sie unormuje! Wiec niemart sie i nie poddawaj! Trzymamy kciuki za Ciebie! :-)

Izu Jesli nadal masz watpliwosci i chcesz podejsc do lekarza i nie masz z kim malej zostawic , ja moge z nia zostac jak bedziesz miala potrzebe tylko po 17 jak juz T wroci z pracy i z mala moja zostanie . w razie czego daj znac chetnie ci pomoge i popatrze sobie na kruszynke to sama przyjemnosc :p

Witam

wkońcu wśród żywych po 24 godzinach snu;) w tym 12 nad kibelkiem
jakieś zatrucie kiepsko było al ejuż jest ok
szkoda tylko ze spotkanie z Agą mi przez to umnkęło:(

Izu krawcowa jest fajna (tzn babeczka gdzieś pracuje a szyje tak o i powiem że zawsze znajdzie jakieś wyjście i doradzi itp, ja chodze do niej od paru lat już) na noskowskiego 9 chyba przez 54 , 693 400 792 powiedz ze jak cos to masz tel od elizy boguckiej
i tanio robi

ja tez chciałaby żeby było spotkanie:)

reklama
Diana :) super :) to ja się chętnie wymienię telefonami. W razie jakby coś kiedyś wystrzeliło z nienacka.
Eliza dzięki za namiary. Muszę dać do zrobienia zasłony.
Ja idę spać bo pewnie czekam nie pobudka za jakieś dwie godzinki. A dzisiaj nic nie spałam :( Mała coś słabo spała ciągle sie budziła i jadła ;/ A dzisiaj pobiła liczbę pieluch przy jednej zmianie! Poszły aż 3 - co podłożyłam to kupa! I to robi tak głośno, że się przestraszyłam i podskoczyłam :) hehe
Buźka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry