• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

No to dobrze ze w szpitalu.
Słuchaj, złap dr K gdzieś w szpitalu, bo KCM zdziera jak cholera.
Widzisz a ja nie wpadłam na to, żeby poprosić dr A o umówienie nas z dr K w szpitalu (walę głową w ścianę jak pomyśle ile wydalismy na wizyty w pieprzonym KCMie).

Holly, teraz nie myśl o operacji. Albo inaczej. Mysl.
Pomyśl, czy nie chcecie zrobić tego gdzie indziej, w innym szpitalu.
Np we Wrocławiu. Jest szpital chirurgii dzieciecej i urologii. Byłam tam z Fr. Rewelacyjni lekarze, baaardzo doświadczeni (jesli bedziesz zainteresowana podam ci nazwiska dwóch do których najlepiej sie umawiać), tylko terminy jak z kosmosu, ale wy macie trochę czasu. Franulec został tam zakwalifikowany do operacji w trybie pilnym. Tryb pilny oznaczał 3 mies oczekiwania, tryb planowy...9 mies... My w rezultacie pojechalismy do warszawy, żeby małego operowac w trybie pilnym właśnie. Przedyskutujcie to.
Dlaczego:
1. doświadczony zespół chirurgów
2. Bardzo doświadczeni anestezjolodzy (a to baaaaaardzo ważna część operacji).
U nas za Wrocł przemówiło doświadczenie anestezjologów, anestezjolodzy w JG otwarcie powiedzieli ze z takimi płucami nie znieczulą małego. Zreszta i tak bym tu nie dała dziecka na operację.
Franulec bedzie miał jeszcze jedną operację. Tez zoperujemy go w Wawie.
Pomyslcie, przedyskutujcie. W razie czego pukaj po szczegóły.

reklama
Dzięki Kochane za pamieć:)
ja na chwilke, musze zgrać foty na kompa i opróżnić aparat:)
Dareczka jak bedzie po napisze co i jak:) Impreza na 16, w sumie już prawie wszystko przygotowane, został stół do nakrycia i jakieś małe rzeczy, ale dużo czasu:)
Holly 3mam kciuki za Leosia:) swoja drogą Lenka też ma dziurke w tym miejscu i sie zaczełam zastanawiać. Kiedys neurolog nas pytała o ta dziurkę czy nic nie wycieka, no nic nie wycieka. Wiec powiedziała zeby raczej sie tym nie martwić, a teraz nie wiem;/
Milego dnia dziewczyny:***

Lenko! Wszystkiego, wszystkiego najlepszego! Samych słodkich dni!!!

Aga - dzięki wielkie za rady. Kwiatuszewski zapewniał (ale w sumie co mógł innego powiedzieć), że ma świetnych anestezjologów i że on przeprowadzi dobrze ten zabieg... Na pewno będę do Ciebie jeszcze pisać i pytać... Najważniejsze jest dobro Leosia i mogę pojechać z nim gdziekolwiek, byleby wszystko dobrze się skończyło...

Holly bardzo mi przykro że jednak Leoś musi mieć tą operacje :-(
I to oczywiste że jak każda Mama nie chcesz żeby dzieciątko cierpiało....
Ale jeżeli lekarze uważają że nie ma co się oglądać i że to najlepsza pora żeby się tym zająć to trzeba to zrobić a Leoś jest malutki więc szybko zapomni o bólu i szybko będzie się dobrze czuł!!! Takie małe dzieci mają wspaniały dar radzenia sobie z różnymi problemami i ich organizmy szybko wracają z powrotem do formy! A narkozą nie martw się kochana bo napewno będzie pod dobrą opieką! Buziaczki dla Was!

Ostatnia edycja:
My po imprezie, fajnie było ale padam na twarz... tyle latania szykowania, a pozniej sprzatanie;p ale dzieki Bogu ktos wymyslil zmywarke:):)
Ogolnie bylo super, bylo nas 12 osob, w tym: my, babcia i dziadek Lenki(rodzice R.) 3 prababcie, moja siostra ze swoim M i córeczką i dwie kuzynki R. Zabrakło moich rodzicow bo mieszkaja w Anglii, i moja siostra-chrzetna Lenki z Nimi, a ona w piatek rodzi:D wiec nie dała by rady, a moi rodzice zostali z Nia w razie potrzeby bo ma jeszcze synka 2,5l:)
Niunia wybrała ksciazke, pozniej kase:D a nastepnie rozaniec, na kieliszek nie spojrzała:D
Pojadła torta no i wszystko co sie dało, odkurzacz maly, studnia bez dna;) hehe:D
Powiem wam ze nie wiem czemu ale mialam stresa na poczatku jakiegos...;/ a krojac torta to lapki mi niezle chodzily, nie wiem, chyba sie bardzo przejelam rola:D zawsze tak mam w waznych momentach, a dzisiejszy dzien był dla mnie mega wazny:D
Teraz Misia spi, mam nadzieje ze da pospac, ostatnio w nocy sie budzila i pchala do nas nie chciala sama spac:D ja ją odkładam do łóżeczka, a ona spowrotem:D wie juz co dobre:) ale jakos specjalnie mi to nie przeszkadza:)
dobra lece, bo juz bredzic zaczynam, trzeba sie wykapac i spac, bo troche dostalam popalic w ostatnich dniach:( to buziole:*
I zapomniałam o najwazniejszym: dzięki Kochane za życzenia dla Lenki, buziak od Niej dla forumkowych ciotek i ich dzieciaczków:):*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry