• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Holly, kręcz szyi??? Czy jaki??
Idx koniecznie na usg stawów biodrowych. Nie ma co czekac i liczyć na czary-mary. To badanie standardowe w 3-6 i 9 mies. Najlepszy sprzet i spec od tego bad w JG jest w...KCMie ofkors, ofkors prywatnie bo na NFZ to poczekasz pół roku. Zarejestruj sie do dr Zajgnera.
Słuchaj kobieto, mam ofertę. Wpadnij z małym w srodę o 8 rano do mnie. Będzie nasza fizjoterapeutka. Obejrzy Leosia.
Ide pod prysznic, masz kilka minut na odp:)

A Patkowski na Curie czy prywatnie?

reklama
Bioderka były wg mnie ok, zauważyłam przykurcz szyjki, widać go na zdjęciach w albumie, w moim profilu. Leoś przechyla po prostu znacznie częściej główkę w jedną stronę.
To nie jest kręcz.. Przy kręczu dochodzi do zniekształcenia twarzy.. Przyjeżdzaj w środę, p Natalia powie ci co masz robić zeby asymetria ułożeniowa sie nie pogłębiała

Aga, nie wiem jak Ci dziękować :-) Bardzo chętnie skorzystamy z zaproszenia i przyjedziemy.

Patkowski prywatnie, a na zabieg jak coś będę chciała na Curie.

Wreeeeszcie sie poznamy:)
Wiesz co, p Natalia zaczyna z młodym o 8 (tzn zawsze ciut się spóźnia;-)), jesli Leos o tej porze nie spi to nawet lepiej by było, zebys przyjechała ciut przed 9. Potem zostałabyś chwilke na kawkę, cooo?:)
Ale jeśli 8 jest lepsza dla Leosia ze wzgl na sen to po prostu będzie wczesniejsza kaffka:)
My jutro cały dzień w drodze, na grupie jest mój nr kom, w razie czego dzwoń:)

Cześć dziewczyny,
u mnie dzień za dniem... Byłam 2 razy w szkole rodzenia, najbardziej podobają mi się opowieści p.Jadzi, że nas wspiera psychicznie i daje wiarę w to że też damy radę urodzić;) Na gimnastykę w sumie się specjalnie nie nastawiałam bo to mam gdzie indziej. Na weekend wybieramy się z K. na wycieczkę do Pragi, bo już niedługo pewnie nie będzie tak łatwo się z domu wyrwać:)
Holly, trzymam kciuki za Leosia!
Ania - co u Ciebie? Odliczasz dni?

ja z ortopedów to do rojka chodziłam (po drodze było dwóch innych cweli ale nie pamiętam)
mieliśmy frejka i pomogło. byliśmy prywatnie ale on kazał nam przyjść na kase sam nas umówił żadnej kolejki itp
dlatego my w ziemie mielismy frejka i do gondoli sie nie miescilismy hahah

hej dziewczyny
nie zagladm zbyt czesto bo okropnie sie czuje ....
u nas wiosna na calego i wszystko kwitnie i niestety pyli :-(
a mi juz nos odpada i glowa peka bo mam jakies durne alergie ....
ledwo zyje doslownie!
ale jest tak cieplo ze az grzechem byloby nie przewietrzyc domu i isc na spacer z Malutka...
tak wiec zaraz biore zapas chusteczek higieniczny i zmykamy na spacerek... oby mi tylko nosa nie urwalo od tego kichania :-D
pozdrownienia dla Was i dzieciaczkow!

reklama
Holly101 nie martw się! Trzymam kciuki!
Zuza-anna dużo zdrówka! Coś wiem o tym, bo mój M. ma alergię i jak zaczyna się wiosna to kicha i prycha. A w ym roku znów odpuścił sobie odczulanie (chce zaoszczędzić) i będzie powtórka. Na chusteczki za to nie wyrobimy! :-)

MartaJG myślałam tez o Tobie! Ja jeszcze 3 tygodnie, jacie jak juz nie długo! Czuję się dobrze, żadnych skurczów przepowiadających jeszcze nie mam (odpukać), ani bóli, więc mała sobie jeszcze posiedzi. Porodu się nie boję, a chyba powinnam już, jakaś dziwna jestem. A jak u Ciebie? Jak samopoczucie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry