• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dzień dobry w ten piękny dzień :)

Holly fajnie, że możesz skonsultować Leosia u FraniowejMamy. My do ortopedy na początku kwietnia idziemy i to juz 3 wizyta. Coś tam na usg bylo że ma chyba nierówne wysokości ale minimalnie, kazał tetrę między nogi i teraz sprawdzimy jak będzie. Tyle że u nas może to być dziedziczne.
Marta, Ania fajnie, że u Was wszystko dobrze, a już niedługo będziecie się cieszyć swoimi córciami :)
Mnsmile jak masz ochotę na spacer to przyjeżdżaj myślę że będą chętne! A ja zamierzam w niedzielę na spacerek do Wojanowa pod pałac o ile mój będzie mieć wolne i będzie ładna pogoda
Zuza współczuje alergii straszna to jest ale czego się dla dziecka nie robi

reklama
my juz po spacerku... godzinke wytrzymalam ale kichalam jak kot ;-)
u nas pogoda sliczna az niechce sie do domu wracac :-)

Izu szkoda z Mama nie mogla dluzej zostac ... moja to juz w ogole jest dziwna i dzisiaj jej juz powiedzialam zeby pamietala ze ma 2 corki wrrr....
i jak Twoj pokarm? lepiej cos?

Mnsmile fajnie ze imprezka sie udala :-) widzialam zdjecia i super wygladacie!

Holly super ze mamy tutaj Franiowa i ze zaproponowala Ci spotkanie :-) napewno bedzie ok! Buzka!

Marta ale zazdroszcze tej wycieczki ... tez bym chetnie tak sobie pojechala :-) jak wrocisz to czekamy na jakeis fotki ;-)

Ania ja niestety nigdy nawet nie robilam testow na co jestem dokladnie uczulona ale paze razy w roku tak mam :zawstydzona/y:
to dobrze ze niczego sie nie boisz bo nie warto tak o tym myslec --> przeciez bedziesz miec juz swoja dzidzie i bedziesz wreszcie mogla ja przytulic :-)

zuza-anna współczuję tej alergii, ja w dzieciństwie miałam pokarmową więc wiem jakie to świństwo bywa uciążliwe... zdjęcia na pewno będą;)

A co do stawów biodrowych to nie wiem czy od zawsze był to taki problem u noworodków, bo teraz z tego co słyszę u znajomych to większośc dzieci ma jakąś mniejszą lub większą wadę. Dobrze że u takich maluchów da się to w miarę szybko wyprowadzić.

Aniu u mnie też bez zmian, czyli wszystko dobrze. I mam nadzieję że tak zostanie do końca. O porodzie czasem myślę, bo jednak z dnia na dzień się do niego zbliżam, ale podchodzę do tego jak do naturalnej konsekwencji obecnego stanu. Sokoro jestem w ciąży to będę musiała urodzić, nastawiam się pozytywnie, wierzę że sobie poradzę i wszystko będzie dobrze. Najważniejsze żeby szybko poszło ;)

Ale się cieszę :-) Franio jest milion razy słodszy na żywo niż na zdjęciach i filmikach :-) A jak już stanął oparty o moją nogę i stół to w ogóle bosko! Dzięki Aga jeszcze raz! Z panią fizjoterapeutką jesteśmy umówieni na sobotę - w ogóle pani Natalia jest z Karpacza więc daleko nie będzie mieć. Bioderka nie są złe, a asymetria też do nadrobienia i wyprostowania ćwiczeniami. Uff.

A teraz będziemy z Leonardem imieninować bo dziś po raz pierwszy ma na to szansę ;-)

reklama
Ale Ty jesteś..nic nie powiedziałaś!
Leosiu, serdeczności imieninowe:)

A Franulec śpi, ja skonczyłam fotogrfowac kartki switeczne, które zrobili koledzy i kolezanki Natki ze szkoły. Dzis musze wystawic kilkadziesiąt aukcji.. I dzieki Holly za rzeczy na aukcje:)
Taki mam dzis dzień do przemyśleń, ale skłania mnie tez do tego wątek , który załozyłam w dziale 'ciąża, poród, połóg', zryczałam sie przed chwilą jak głupia. No. I tak sobie myslę, ze należy sie Wam wielkie podziekowanie:) Wszystkim.
Dobra, więcej nie pisze bo znowu będe ryczeć:)
Idę cos zjeść póki kurdupelek jeszcze spi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry