• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Zuza wygrałam zestaw kosmetyków balsam, zel, krem olejek do kąpieli i ksiazeczkę dla małej więc całkiem fajnie :)
A ja przestałam ćwiczyć A6W :( mała mi sie ostatnio wieczorami czesto budzila i musialam sie z nia klasc i w ten oto sposób moj zapal sie skonczył :(

reklama
Daria i tak podziwiam, bo daleko zaszlas:) a masz figure ze tylko pozazdroscic wiec chyba nic nie szkodzi;)
a ja rozmyslam nad zaprzestaniem karmienia Malej, dostaje cyca 1-2 razy dziennie, i mysle czy to nie dobra pora, pozniej moze bc za pozno... ale ciezko mi to zrobic, wolalabym by sama odrzucila/ pokarm sie skonczyl/itp. No zobaczymy...
zuza jak nastepnym razem bedziesz to zaprosze Cie na to ciacho, hihih:D

Dareczka to fajnna nagroda :-)

Mnsmile jestem pod wrazeniem ze jeszcze karmisz piersia! ale kiedys trzeba bedzie przez to przejsc wiec moze powolutku probujcie...
hehe dzieki za zaproszenie na ciacho :-) uwielbiam takie słodkosci wiec napewno skorzystam ;-)

zuza-anna tak jestem z Jeleniej Góry:) sama wychowuję moją córcie od ponad roku , pracuje w szkole i generalnie to by było na tyle;) praca,dom,Julcia :-) Od września Julia idzie do przedszkola więc mam nadzieję że zacznie chodzić ;) bo uwielbia dzieci i to ją powinno zmotywować a tak to troszkę leniuszek jest bo dziadkowie (teściowie) jej pilnują cały czas teraz i na wszystko może sobie Julka pozwolić i później wymusza na mnie i tak od 3 tygodni jej się wkręciło że na minute nie moge zostawić jej samej cały czas siedzieć zabwawiać bo i naczej histeria... :) Miłego dzionka wszystkim życzę!!! :-D

Mama&Julcia to jestem pod wrażeniem że sama dajesz sobie tak rade!!!
hehe dziadkowie to już chyba tak mają że rozpieszczają Maluchy a później my musimy kombinować żeby zapanować nad dzieciaczkami :-)
Super że Julcia bedzie w przedszkolu bo to faktycznie ja zmobilizuje do wielu nowych rzeczy i szybciej bedzie sie rozwijac. Ja tez bym chciala zeby moja miala wiekszy kontakt z dzieciaczkami bo wiem ze wtedy dziecko szybciej wszystko łapie :-) ale niestety narazie musi nam wystarczyc plac zabaw ;-)

reklama
zuza-anna tak jestem z Jeleniej Góry:) sama wychowuję moją córcie od ponad roku , pracuje w szkole i generalnie to by było na tyle;) praca,dom,Julcia :-) Od września Julia idzie do przedszkola więc mam nadzieję że zacznie chodzić ;) bo uwielbia dzieci i to ją powinno zmotywować a tak to troszkę leniuszek jest bo dziadkowie (teściowie) jej pilnują cały czas teraz i na wszystko może sobie Julka pozwolić i później wymusza na mnie i tak od 3 tygodni jej się wkręciło że na minute nie moge zostawić jej samej cały czas siedzieć zabwawiać bo i naczej histeria... :) Miłego dzionka wszystkim życzę!!! :-D

A do jakiego przedszkola dajesz małą?
Słyszałaś jakieś opinie o integracyjnych (bodaj w cieplicach jest). Ja już myślę o przedszkolu dla Frania, za rok chcę go posłac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry