• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

dzien dobry, dzis troszkę chłotniej - jak dla mnie super taki dzien sie przyda a później może być znowu cieplutko.
Zuza też czytałąm o tych placach cóż trzeba głosować :)
Ja sobie własnie kimała z moją małą i już człowiek zregenerował siły i można iśc zaraz na spacerek :)

Miłego dnia dla Was

reklama
Franiowamama:) tak w cieplicach tzn na Junaków jest przedszkole integracyjne Nr 14 i tam właśnie idzie Jula. Niesamowita Pani Dyrektor i generalnie bardzo fajne przedszkole juz pare razy byłyśmy . Na urlopie będę z nią chodzić przez tydz bo w pierwszym mnie nie ma. Potrzebna była opinia z poradni psychologicznej abym mogła ja tam zapisać . Jest jeszcze przedszkole specjalne chyba w Wojcieszycach ale póki co nie ma potrzeby aby tam chodziła zobaczymy jak tu się zaklimatyzuje. Mam nadzieje że dobrze bo uwielbia dzieci i lubi naśladować inne osoby wieć myślę że to przyniesie oczekiwany skutek co do rozwoju Julki. Pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim:)

Franiowamama:) tak w cieplicach tzn na Junaków jest przedszkole integracyjne Nr 14 i tam właśnie idzie Jula. Niesamowita Pani Dyrektor i generalnie bardzo fajne przedszkole juz pare razy byłyśmy . Na urlopie będę z nią chodzić przez tydz bo w pierwszym mnie nie ma. Potrzebna była opinia z poradni psychologicznej abym mogła ja tam zapisać . Jest jeszcze przedszkole specjalne chyba w Wojcieszycach ale póki co nie ma potrzeby aby tam chodziła zobaczymy jak tu się zaklimatyzuje. Mam nadzieje że dobrze bo uwielbia dzieci i lubi naśladować inne osoby wieć myślę że to przyniesie oczekiwany skutek co do rozwoju Julki. Pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim:)

Oj, to czekam na Twoją opinię:)
Opinię o wczesnym wspomaganiu Franiu ma do czasu rozpoczecia nauki szkolnej.
Rozmawiałam juz z p dyrektor o przyjęciu do przedszkola małego za rok (a jakże;-)), wrażenie po rozmowie tel b pozytywne, ale czekam na Twoje wrażenia:)

Za spotkaniem jestem. Nawet bardzo:)
Chyba w sobote najlepiej którąś, co?

Franiowamamo :) moje wrazenia juz są pozytywne bo rozmwiałam z P Dyrektor nie jeden raz i ona raczej nie traktuje mnie jak mame tylko jak kolezanke;) jak jade na 15 min to siedzimy godzine a dla Julci jest ciocią. Bardzo doświadczona kobieta ma córcię Julke która też jest chorym dzieckiem więc domyślam się że z tad jej podejscie bo wie, rozumie i zawsze w razie moich wątpliwości służy wiedzą i pomocą. Co do spotkania ja się piszę z Julą ale właśnie najlepiej to w week:) Miłego dnia wszystkim!!!

I ja sie przywitam:)
Marta śliczny suwaczek:))))))
Franiowa to moze Ty zaproponuj kiedy Wam pasuje a my sie dopasujemy, bo z reszta jak z dzieckiem, jak z rączke i do baru hihi;) ale bylo by super;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry