• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Zimno, nudno, sennie.....ale moje dziecko i tak ma wiele energii i właśnie skacze po mnie a ja czekam tylko kiedy zachce się jej spać żeby się z nią położyć :)

reklama
my do 8.30 ale później jeszcze 1,5 h drzemka a później wyszłysmy na spacer tzn do kościoła cala mokra byłam tak lało :(

Iza jak zupka dla Nataszki co dobrego zrobiłaś :)

pozdrowienia dla wszystkich spiochow;-)
mi nie bylo dane spac, bo jak Mala zasnela szykowalam obiad (Daria mialas wpasc;-)) a jak ledwo zjedlismy to Mala wstala, ale i ona duzo zjadla, wiec jestem zadowolona.
Kiepska pogoda, jakis pech, bo co niedziele taka kicha, a wtedy R ma wolne i mozna cos porobic, a jednak nie mozna:-(

no to matka się popisała... zrobiłam zupkę - pierwszy raz widziałam, że Natasza pluje jedzeniem i się wykrzywia:) Może źle zmixowałam? nie wiem sama ;(

Iza a jaka zrobilas? a jak dlugo ona je sloiczki? niektore dzieci maja problem z zaakceptowaniem domowego jedzenia, jak sie do sloikow przywyczaja, nie wiem. A doprawiałas? moze jej cos nie podpasiło..

reklama
i nie wpadłaś...;-)
wiecie musimy chyba w grupie otworzyc temat z przepisami, zeby tak wklejac przepisy i linki, czasem sie przydadza, i mozna sie czyms z kims podzielic. a ta Twoja potrawa Daria musi byc pyyyyycha i szybko w przygotowaniu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry