• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Mnsmile dobry pomysł z tym wątkiem o przepisach :) a to jest dobre już robiłam kiedyś jajko na górze obowiązkowo bo dodaje smaku i z grzankami cos pysznego :)

reklama
Ostaio Franc opluł mnie botwinka mojej roboty:-p Na jęzorku został mu kawalątek botwinki..jezu...z jakim obrzydzeniem i wsciekiem próbował go zdjąć z języka:)
A u nas dzis mielone, mizeria i ziemniaki. Młody pałaszował aż miło:)

no u nas zupki są tylko ze słoiczków... a dzisiaj chciałam zabłysnąć i być bohaterką w swoim domu i ugotować sama...
...jak się okazało to zapomniałam dać oliwy z kleiku ryżowego :) hehe
no ale w smaku było rzeczywiście inne niż ze słoika. w sumie to nie wiem czy walczyć dalej :) czy kupić zapas słoików :)

ale wy mi robicie smaka tymi przepisami... :) a ja dzisiaj obiadu nie gotowałam. zbuntowałam się. P. cały czas leży przed tv i nic nie robi. wiec powiedziałam, że ja obiadu mu nie bede robić niech nie myśli sobie.

Izu i masz rację! brawo!

A my ze spaceru właśnie wróciliśmy lało że hej ale pogoda nam nie straszna :) mała marudziła to z A. wyszliśmy połazić małej pod pelerynką przecież suchutko :)

Ostaio Franc opluł mnie botwinka mojej roboty:-p Na jęzorku został mu kawalątek botwinki..jezu...z jakim obrzydzeniem i wsciekiem próbował go zdjąć z języka:)
A u nas dzis mielone, mizeria i ziemniaki. Młody pałaszował aż miło:)

ja to samo, tylko sałata zamiast mizerii ;0) ... pan Czekan pałaszował równo:-)

W tym wieku??????:szok::-D

niom, nie dokarmiam mm, bo nie chce zeby mi rósł wszerz kurde jak to sie pisze ... daje mu kaszke jaglana jest taka z humany, owsiana, 3 zboża, do tego np jabłko i takie tam ... wpierdziela aż miło :-D:-D:-D

a gdzie wejsc na tą grupę?

Kasia po 1, na gorze na stronie masz zakładki: forum. grupy, blogi itp, musisz kliknac grupy i po lewej znahdziesz Twoje grupy, czyli nasza: kobietki z karkonoszy. Po 2: jak wejdziesz w swoj profil to tam tez znajdziesz u siebie ta grupe, klikasz i jestes:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry