reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

65 to malo nasza Natalia robila ostatnio w Karczmie Skalnej czy jakos tak tam jak sie na Karpacz jedzie i placila 50 za sam obiad bylismy tam okolo 4 godzin a obiad nie byl za spacjalny....

reklama
Ania2221 jak ja dzwoniłam po restauracjach to chcą po 35-40 zł za sam obiad.Dla mnie to trochę dużo,więc szukam dalej.Będziemy mieć 18 osób,a chrzciny miały być 2 października...Tylko wynikł mały problem,więc teraz to tak naprawdę nie wiem.

Kurka,ja też muszę zaopatrzyć moje dzieci w ubrania jesienno zimowe.Znowu....I jak zawsze potrzebujemy wszystkiego.Kurtki,spodnie,bluzki,rajstopy,ocieplacze...Tylko tym razem już razy dwa:szok::-D Fajne takie zakupy dla maluchów,tylko chociaż z jeden worek pieniędzy by się przydał:sorry: Muszę wybrać się w końcu do tesco,odwiedzić pepco.Nawet już nie pamiętam kiedy tak ostatnio byłam...

Byłam w tecso rzeczywiście fajne ceny ja kupiłam tylko bluzeczkę za 7 zł bo inne rzeczy albo za małe albo za duże :)

Piękna pogoda dziś jutro ma być jeszcze ładniej trzeba jakieś ciekawe miejsce wynaleźć na spacerek żeby w domu nie siedzieć :) jeszcze A. na popołudnie do pracy to już tym bardziej coś trzeba zorganizować :)

No ja tez byłam, ale nic nie kupiłam. Dla chłopaczków wyboru nie ma. Szukałam rajstop, ale za 2 pary chłopięcych 25-30 zł.
Coś czuje, ze zakupy beda w stolicy jak pojedziemy z małym na badania za tydzień.
Boże, jak ten czas leci..
Aż mnie zagilgotało w żołądku teraz, jak o tym pomyślałam. Ale tyle rzeczy sie wyjasni - jedziemy do prof Prosta z oczami małego i na Sienną z uszkami.

Dareczka, Dobrusia juz za 3 tygodnie roczek skończy???????????????????????????? Jezu...az trudno uwierzyc..

Cholerka, myslałam, że rajtki sa tańsze.. Szlag by to. Zapomniałam już najwyraxniej:)

Francys już po osłuchaniu kontrolnym - jest lepiej, ale antybol leci nadal. Kolejna kontrola w środe chyba..już nie pamietam jak nas dr wpisała, ale chyba w środę:)

Z uszkami to ja bym chciała żeby znalazła się przeslanka wskazująca na to, że uszkodzenie mózgu jest mniejsze niż przypuszcza dr z B-B, a jeśli chodzi o oczy, to chciałabym, aby po prostu było ok, choc wiem, ze po laserowym przyklejeniu siatkówki wszystko sie może zdarzyć./
Próbujemy dojśc do tego, dlaczego Franiu ma problemy z równowagą. Już wiemy że jest uszkodzenie slimakowe, teraz czy z oczkami wsio ok? Mysle ze na wizycie w XII nasza neurolog z IMiDz zdedyduje o MRI mózgowia. Zooobaczymy, ciocia.

reklama
Do góry