reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
U Leosia wciąż króluje Rasta Mysz i pingwin Popolo :-)

Co do tortów to jam wierna Agnieszce Gajdanowicz z Piechowic, dla mnie jest cudotwórczynią, choć kosztowną ;-) Ale nie biorę się za to czego nie umiem - a Roseann też jest mistrzynią jeśli chodzi o wypieki, jej miodownik - mmmmmmmm :-)

Ja zostaję przy swoim prościutkim ale smacznym serniku ;-) Przepis do kupienia na aukcjach Frania ;-)

No ja jeszcze sernika nie robiłam a tego pingwinka to tez moja lubi :)
A ta z Piechowic torty ma cudne!!!

Weekend a na forum wrze hihi

Roseann przepisik poprosimy na miodownik

Rasta Mysz i Pingwin... Czarna magia dla mnie!
A czy to ten słynny sernik Izaury (czy cos w ten desen??moglam nazwę przekrecic)
Słyszałam o tej dziewczynie ale podobno koszta faktycznie spore.
Ja torty robię sama ale zawsze ozdabialam tylko owocami i bita śmietaną więc to będzie mój debiut :-)
Roseann kiedy na miodownik zapraszasz??? :-)

Wiesz co, ta masa jest masakrycznie słodka ale w sumie nikt jej nie jadł - nie licząc jakichś łasuchowatych dzieci ;-)

Środek to biszkopt - ciemny lub jasny, bita śmietana i owoce i bakalie do wyboru. Ten z wielorybem był mistrzowski, ciemny biszkopt, wiśnie i migdały :-)

reklama
Do góry