mona124
Fanka BB :)
Hej.
Zuza-anna w końcu się pojawiłaś;-) Cieszę się, że już jesteście razem w NLi niuńka zniosła dobrze podróż. Nie ma to jak rodzinka w komplecie;-)
Zmęczona dzisiaj jestem jak cholera, boli mnie głowa i jest mi niedobrze. Wczoraj mieliśmy drugie szczepienie i mała miała goączkę, więc smać w nocy nie mogłam tak się o nią martwiłam. Całe szczęście dzisiaj już po gorączce śladu nie ma;-)
Ile Wasze dzieci ważą, bo moja 5030, nie wiem czy to nie za mało, w 6 tygodni przytyła niecały kg?
Al.Szyszkowska, Czarnuszka co tam u Was słychać?
Zuza-anna w końcu się pojawiłaś;-) Cieszę się, że już jesteście razem w NLi niuńka zniosła dobrze podróż. Nie ma to jak rodzinka w komplecie;-)
Zmęczona dzisiaj jestem jak cholera, boli mnie głowa i jest mi niedobrze. Wczoraj mieliśmy drugie szczepienie i mała miała goączkę, więc smać w nocy nie mogłam tak się o nią martwiłam. Całe szczęście dzisiaj już po gorączce śladu nie ma;-)
Ile Wasze dzieci ważą, bo moja 5030, nie wiem czy to nie za mało, w 6 tygodni przytyła niecały kg?
Al.Szyszkowska, Czarnuszka co tam u Was słychać?
Nawet nie kontroluję jak mój Sebek rośnie. Ostatnio ma spory apetyt, 3 podbródki, udka jak serdelki- zakładam więc że jest ok. Ostatnio ważony był przy szczepieniu- wazył 5025, w 4 tygodnie wtedy przytył 800 gr. Potem przestałam go ważyć. Też daj sobie spokój, jedne maluchy przybieraja szybciej inne wolniej. Osobiście przeraziły mnie posty tu na forum w zakładce styczeń 2010 gdzie mamuśki przechwalaja się że ich dzieciaki ważą po 7 i więcej kg i już ledwo mieszcza się w rozmiar 74!!!! a są w wieku naszych!!!! mój synek zapewne wazy teraz gdzieś koło 6 kg i na wygląd to niezły kartofelek. To jak wyglądaja tamte maluchy???? ufff no i do noszenia na rękach tyle kg???
Jak narazie jestem na eliminacyjnej- żadnego nabiału, czekolady, orzechów, cytrusów. Mój Sebek okazał sie alergikiem i szukam winowajców fatalnego stanu jego skóry. Jadę na chlebie z wędliną, ale apetyt mam duży i zamiast gubic kg chyba zaczęłam przybierać- nawet nie staję na wadze bo nie chcę się wku....;-)
Zadziwiające że on rano budzi się wyspany a ja ledwo na oczy patrzę....
no i zazdrosczę Ci tego morza.... Ja też chcę!!!!!!!!! Fajnie że jesteś już ze swoim facetem, razem zawsze raźniej no i teściowa przestanie Ci sie wtrącać we wszystko. Oczywiście fakt że wyemigrowałas do NL nie zwalnia Cię od pisania