• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
ja kupilam koszule na allegro ... chyba najtansze z mozliwych bo nie chce kupowac jakichs drogich tylko do szpitala bo niewiem w jakim stanie beda po porodzie a do domku to juz bardziej szaleje z koszulkami
hihi

Przypomniało mi się jak w 7 tyg trafiłam do jeleniogórskiego szpitala po omdleniu. Jak pielęgniarka dała mi szpitalną koszulę bym ubrała :szok::szok::szok: koszmar, nie dość że rozmiar chyba XXXL to jeszcze z przodu odkryte z tyłu odkryte i długość ledwo za tyłek heheheh

niestety niewiem ile dokladnie wazy bo ostatnia wizyte mialam w gabinecie gdzie bylo takie do du... usg na ktorym nie mozna bylo sprawdzic wagi. Ale gin mi powiedzial ze to juz jest max dopuszczalne jak na ten tydzien :)
nastepna wizyte mam 4 stycznia w innym gabinecie wiec mysle ze uslysze ile dzidzia wazy :)

żebyś wiedziała :-) jeszcze musiałam w tym dojść z pokoju do gabinetu usg ....a potem szybciutko z powrotem hehe, całe szczęście szybko mąż przyjechał z normalną piżamką :-)

zuza-anna też do Dąbrusia chodzisz???? gdzieś to wyczytałam :-)

alexandriaa ja mam następną wizytę 5 stycznia i wtedy się okaże czy urosła, ale z tego co wiem waga u dzieci lubi skakać. Nawet na moim przykładzie widać, że w 29 tygodniu dzidzia była duża i lekarz powiedział wtedy, że jak narazie zapowiada się, że bedzie duza, ale powiedział też, że to sie jeszcze moze zmienić, no i długo czekać nie trzeba było, po 3 tygodniach wygląda na drobnicę:tak: Ja w sumie wolę żeby nie była za duża, bedzie łatwiej urodzić, ale zeby też nie była za mała;-)
Ja swoją koszulę kupowałam na ryneczku na zabobrzu, ale widziałam, że na dole w szpitalu w tym sklepiku są tańsze chyba o 5 zł i na allegro też.

mona124 u mnie cały czas synek jest raczej drobny więc wielkoluda to raczej z niego nie będzie :-) też nie chcę by był ani za duży ani za mały :-) najlepiej tak pośrednio hihi a co będzie to zobaczymy.

zuza-anna ja również jestem b zadowolona :-)

reklama
no musze przyznac ze naprawde jest dobrym lekarzem :) i mimo moich wczesniejszych historii zajal sie moim przypadkiem :)
i zawsze jest pod telefonem a ostatnio jak nie mogl odebrac to nawet oddzwonil do mnie hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry