Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zwłaszcza że żadnej stulejki nie miał ! Dlatego też jeśli usłyszycie niepokojącą diagnozę od lekarza idźcie się skonsultować do drugiego by mieć pewność ! Ja a raczej moje dziecko nieraz dostało w kość także z własnego doświadczenia daję Wam te rady !!!OOOOOO matko jaki konował.Jak mozna na sile siusiaczka ruszac!!!Biedny.
Nata w ksiaeczce mam nazwe PRIORIX .Tez kupywalismy wszystkie w przychodni i placilam podobna kwote.A gdzie chodzicie do przychodni?
Zgadzam się z tym ile ludzi tyle opinii ale ja napisałam swój przykład i nie dziwcie mi się że wydaje Trusewiczowi złą opinię !!Wydaje mi się że ile ludzi, tyle opinii.
Tak samo z opiniami o Szpitalach, lekarzach, położnych, kosmetykach, itd.
Oczywiście, mimo "złe" diagnozy warto skontaktowac się z drugim lekarzem![]()
Nabuu ciekawe czemu Twój synek mało przybrał, bo przecież je często, tak samo jak mój? Może dużo się rusza, bo mój to taki leniwy klopsik troszkępoleżeć, pospać pomachać nóżkami i poczekać jak mama przewróci ...
Dziś mówili w Tvn o szczepionkach, nie słyszałam wszystkiego, ale, cos takiego, ze lekarz ma prawo odmówić zaszczepienia szczepionką którą przynieśliśmy, bo nie wie jak ona była przechowywana, i że jak kupujemy szczepionke to powinniśmy dostać woreczek termoaktywny, a po 2 h przechowywać w lodówce. U mnie w przychodni 5w1 110zł, a pneumokoki 270zł.

to dobrze że masz lekarza ze szpitala Wojewódzkiego bo ja niestety nie miałam i jak zaczęła się akcja porodowa to gdy tam pojechałam to mnie odesłali z braku miejsc ale podzwonili po innych szpitalach ( oczywiście prócz miejskiego) i znaleźli mi miejsce w szpitalu kolejowym gdzie szczęśliwie urodziłam AdasiaZgadzam się jeśli chodzi o Szp.Miejski "rodzic naturalnie" to ich dewiza !!!
Dlatego wybrałam lek. ze Szp.Wojewódzkiego i jestem pod jego opieką i tam chciałąbym urodzic.