crazy_rita
Aktywna w BB
Poród poznałam po skurczach przypominających ból miesiączkowy, taki ból z brzucha. Wcześniej nic nie dolegało.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, zasnął w minutkę. Ja generalnie jak widzę, że zmęczony, trze oczy i marudzi to go kładę na naszym łóżku, przystawiam do piersi i z reguły zasypia. A jak juz bez walki wypuszcza cyc to odkładam do łóżeczka :-).

Dzięki crazy_rita,
o tych siatkach dla cyckożerców to nie miałam pojęcia. Na zwykłej siatce Młody jest w tej chwili dużooo poniżej. Do tej pory pięknie przybierał na wadze i chociaż był na niskim centylu ale zawsze mieścił się w normach. Myślałam, że to może ten cały skok rozwojowy ale Młody nie jest marudny i śpi normalnie (no chyba, że On inaczej to przechodzi).
A wiecie co zauważyliśmy? Młody zaczyna histeryzować i płacze (wręcz ryczy) przez sen - a kiedy się go wybudzi to od razu zachowuje się normalnieMoże to taki objaw???
Mleczka zrobiło mi się mniej zaledwie kilka dni temu, czy przez taki krótki okres czasu dziecko też mogło zrzucić wagę?
W każdym razie przystawiam Młodego częściej i tego mleka jest znowu więcej.
crazy_rita a co u Was ze zdrówkiem?
Dziewczyny... jak się czułyście tuż przed porodem?
Jakie miałyście symptomy?
Słyszałam o wymiotach, biegunkach, bólach głowy, bólach brzucha i krzyża jak na okres...?
Jak to było u Was? Odszedła Wam wcześniej czop i wody ;-)
Pozdrawiam
Jaką wodą picieje karmiąc piersią?
Ja pije od 3 miesięcy (będąc w ciąży) USTRONIANKĘ Z JODEM :-)