Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w Rossmannie to też nowość i na razie w 2 rozmiarach: maxi 9-15 kg i junior 15-22 kg. niestety dość droga to rzecz, bo 22 zł za 22 szt, czyli 1 zł/1 szt. na pewno nie do używania na co dzień, ale na pewno świetnie się sprawdzą w podróży, kiedy trzeba szybko i bezboleśnie zmienić pieluchę, albo na dłuższe wyjścia. na pewno dobre dla już chodzących maluchów i tych, które się przestawia na nocniczek. jakościowo wcale nie gorsze od markowych normalnych pieluch jednorazowych.nie wiem, czy to do tego wątku, ale odkryłam wczoraj w Rossmannie nowe pieluchy. właściwie to takie pieluchowe majteczki, bo zakłada się je właśnie tak jak majtki. kupiłam paczkę na próbę i dziś założyłam młodemu, żeby przetestować. fajna rzecz, choć Piotruś szczupły jest i majteczki są ciut szerokie w brzuszku dla niego, ale ponieważ są ze strechu więc mu nie spadływ Rossmannie to też nowość i na razie w 2 rozmiarach: maxi 9-15 kg i junior 15-22 kg. niestety dość droga to rzecz, bo 22 zł za 22 szt, czyli 1 zł/1 szt. na pewno nie do używania na co dzień, ale na pewno świetnie się sprawdzą w podróży, kiedy trzeba szybko i bezboleśnie zmienić pieluchę, albo na dłuższe wyjścia. na pewno dobre dla już chodzących maluchów i tych, które się przestawia na nocniczek. jakościowo wcale nie gorsze od markowych normalnych pieluch jednorazowych.
Niech T. takie kupuje, a ja pozostane przy normalnych pampkach :-)Ollesia, ja juz od jakichs 2 mies. nie piore Sarze w proszku dla dzieci, tylko uzywam Persila Sensitive - nie ma zadnych podraznien, uczulen itd., a nie robie dodatkowego plukania.Dziewczynki, jak dlugo nalezy prac ubranka maluszkow w proszku dla dzieci?
Ollesia, ja juz od jakichs 2 mies. nie piore Sarze w proszku dla dzieci, tylko uzywam Persila Sensitive - nie ma zadnych podraznien, uczulen itd., a nie robie dodatkowego plukania.