reklama

Opieka nad maluszkami

fionka pisze:
od dzisiaj powinnam być w pracy ::) poprostu nie mogę w to uwierzyć jak szybko minęło te 16 tygodni i jak to jest tak naprawdę mało czasu!!!!! tak więc jeszcze tylko w sierpniu będę szczęśliwą posiadaczką własnej pensji a potem przechodzę na utrzymanie męża.........pierwszy raz w życiu ::) ;)

To tak jak ja....
Ale chyba tylko przez pół roku. :P

reklama
fionka pisze:
od dzisiaj powinnam być w pracy ::) poprostu nie mogę w to uwierzyć jak szybko minęło te 16 tygodni i jak to jest tak naprawdę mało czasu!!!!! tak więc jeszcze tylko w sierpniu będę szczęśliwą posiadaczką własnej pensji a potem przechodzę na utrzymanie męża.........pierwszy raz w życiu ::) ;)

Witaj w klubie Fionka!!! Ja bedę na utrzymaniu od sierpnia do stycznia.. ;D

ja też powinnam byc dziś w pracy...

bardzo żałuję, że ja nie moge pozwolić sobie na utrzymywanie przez męża...buuu. Mam tylko nadzieję, że mój dyrektor będzie w porządku i w pierwszym semestrze da mi mało zajęć pozalekcyjnych :)

a tak z innej beczki:

powiedzcie mi, czy Wy też macie przewijaki na łóżeczkach? Moja Karolina namiętnie kopie przewijak i budzi sie przez to. Chyba będę go ściągać na czas spania.

PYTANIE DO DZIEWCZYN KTÓRE MAJĄ SYNKÓW!!!!
jak to w koncu jest z tym siusiakiem?? Odciągac czy nie. Bo ja juz się gubie. Dzis powiedziala mi ze nie ruszac do 12 miesiąca i ze kazde takie male dziecko ma wrodzoną stulejke i potem jej nie ma. Za to inne mamy mowia mi ze odciagac to potem problemow nie ma. A pediatrzy Waszych maluszków co mówia???

reklama
jestem co prawda mamą dziewczynki ale oglądałam na tvn style jak pediatra mowila ze na klopot z decyzja jest jedna rada odciągać raz na jakiś czas
radziła aby robić to raz na tydzień lub nawet dwa popdczas kąpieli kiedy ciałko sie rozgrzeje i rozlużni
tłumaczyła ze wcale to nie boli
a boleć może dopiero zabieg kiedy bedzie cos nie tak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry