reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
Pytio w Czeskim Cieszynie jest DM-tam kupisz najtansze pieluchy do plywania Babydreams 11 sztuk kosztuje cos kolo 15-16zl-sa calkiem fajne i w sumie w niczym nie ustepuja drozszym huggies swimmers. Sprawdz tez w Rossmanie-tam tez widzialam Huggiesy do plywania.
A co do zabawek w basenach czy brodzikach zupelnie nie rozumiem czemu na zwyklym basenie nie moze byc choc troche zabawek dla maluchow-przeciez to niewielki wydatek a ile frajdy dla najmlodszych.

my na basenie mielismy debiut 2 tyg.temu-co za radosc!!!polecam
jednak my sobie nie poplywalismy bo to byl basen dla dzieciakow gl.najglebiej 1.2metra-ale atrakcje fajowe

Martynka przeżywa okres wchodzenia na co się da...bez względu czy bezpieczne czy nie, wysokie czy niskie....:szok::szok::szok::szok:
Oczy naokoło głowy trzeba mieć.... Dobrze, że po "wyczynie" woła nas z błogą minką zwycięzcy ....:crazy:
Teorię na temat schodzenia ma opanowaną...gorzej z praktyką....:-)

reklama
My na basenie w aqua parku jesteśmy regularnie. Początki były trudne, bo Szymon chciał wisieć wyłącznie na mnie.

Na drugą wizytę kupiłam mu już koło z majteczkami i od tej pory zaczęły się szaleństwa - zarówno w brodziku, jak i średnim basenie.

Mało tego, ostatnio zakosztował nawet wizyty w jacuzzi i stojących masażach wodnych. Cieszył się przy tym bardzo.

W brodziku stoi w kółku i ucieka, chcąc żeby go gonić. Oczywiście krzyku przy tym co niemiara!

Teraz zapowiada się basenowa przerwa, bo wyjeżdżamy do dziadków, a od nich do najbliższego rozsądnego basenu jest kawałek drogi. Mam jednak nadzieję, że Szymonek nie zapomni tego, czego się już do tej pory na basenie nauczył.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry