reklama

Opieka nad maluszkami

Koga my mamy zimowe buty nike dla Leny i wiem ze sa tez kozaki!!! :tak:
a druga para to timberlandy polecam :tak:

a co do butow bartka tez jakos nie moge sie do nich przekonac :baffled::happy2::dry:
nooooo dziewczęce widziałam .... ale chłopięcych dawno niet

z Bartka oglądałam wiele rodzajów, żadne nie były jak piórko, ale można mieć różne wyobrażenie piórka:-D

reklama
Koga każdy ma inne - ale ja znam buty bartka od 3 lat - wiec mam porównanie

jeżeli wiesz jak wyglądają buty naturino lub ecco to te które kupiłam dla Bartka sa podobnej lekkości

ale przyznaję w sklepie ich nie wiedziałam tylko w necie

kolezanki corka ma Ecco, a ja kupilam Oli Bartki i szczerze mowiac Bartki bardziej mi sie podobaja. Ale w Bartkach zawsze sa rozne wzory i na Ole pasuje zwykle 1 albo dwa modele. Natomiast w Deichmenie nie moglam jej nic dobrac- ze wzgledu na budowe stopy- mala, szeroka z bardzo wysokim podbiciem. W ogole odpadaja u nas buty z rzepami (rzepy sie nie dopinaja), moga byc tylko sznurowane. i wiosenno-jesienne Ola ma takie Bartki i zimowe i sa super. Wygodnie sie zakladaja i dobrze Ola w nich chodzi.

ja kupilam kacprowi adidasy-tutaj zimy nie ma mroznej wiec mysle ze nie warto kupic grubszych
teraz buty sa na rzepy,wczesniej mialam wiazane i choc te wiazane przeklinalam to teraz stwierdzam ze wiazane sa zdecysowanie lepsze(nie ograniczaja ,,ruchomosci'' butki lepiej ,,pracuja,,)

A my wreszcie kupiliśmy elefantenki , takie z goretexu zapinane na dwa rzepy. Są wyjątkowo leciutkie a zarazem ciepłe (ocieplone owczą wełną). Całe szczęście świetnie się sprawdzają, bo ich cena też była "świetna";-).

SUSZI ile dałaś za te buciki?? my niedługo będziemy musieli się rozejrzeć za kolejnymi bucikami na zimę... jednak kupiłam za mały rozmiar... tj. na teraz do biegania

Osinka-159zł,
ja tez wcześniej za małe wzięłam(22), ale całe szczęście udało mi się odzyskać kasę. A teraz wzięłam 24, tak ,żeby jeszcze w razie czego skarpetkę ubrać, chociaż najprawdopodobniej nie będzie takiej potrzeby:-).
A w Deichmanie widziałam jeszcze takie fajne czerwone śniegowce z deltexu, z zeszłorocznej kolekcji przecenione na 29zł!!! Szczerze powiem, że jakby był Zosi rozmiar to nawet bym się nie zastanawiała tylko brała, bo naprawdę fajowe były. Nawet chciałam objeździć krakowskie deichmany w poszukiwaniu rozmiaru, ale mój mąż stwierdził,że jego czas jest cenniejszy i że bardziej opłaca sie wziąć te droższe, no i tak zrobiliśmy.

muszę podjechać do Deichmana w takim razie i kupić te śniegowce!! Agata codziennie wychodzi na śnieg - wchodzi w największe skupiska śniegu, w wodę oczywiście też:-)

Ja kupiłam jedne buciki i już są za małe:cool:
Drugie kupiliśmy w ccc za 59 zł, są lekkie i bardzo ciepłe. I mateusz w nich śmiga bez problemu.
Bartków nie mogłam sie doczekać w moim mieście, przynajmniej takich jak chciałam:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry