reklama

Opieka nad maluszkami

U nas vigantol po 1 kropli, cebion po 5 kropli. Podaję na specjalnej łyżeczce z kilkoma kroplami herbatki - nie ma żadnego problemu. Co do problemu z kupkami - polecam 1 dziennie lakcid - to są pałeczki kwasu mlekowego, który pomaga na trawienie - u nas działa rewelacyjnie :)

reklama
My podajemy tylko 5 kropelek cebion multi na lyzeczce z maminym mleczkiem wieczorkiem i nie mamy problemow ze spaniem :) Witaminki D3 jeszcze nie podajemy - lekarz twierdzi ze nie potrzeba.

Niestety nadal mamy problemy z brzuszkiem Sab Simplex - jak pomaga - to bardzo malo, moze tez podam lakcid, to chyba ostatnia deska ratunku - choc do 3go miesiaca juz blisko a ponoc po 3 m-cach kolki mijaja :)

izka-mummy-to-be pisze:
Ostatnio zastanawiam sie nad takim lezaczkiem z wibratorkiem ale jeszcze sie nie przekonalam - pewnie zamin to zrobie to juz nie bedzie potrzebne :)

A jednak kupilam - dzis na Allegro - jutro jade odebrac bo okazalo sie ze sprzedawca tez jest z Tychow :)
Mezus chyba niebawem zabroni mi wchodzic na Allegro bo kupilabym tam duuuuzo zeczy dla maluszka ;) ;) ;)

izka-mummy-to-be pisze:
izka-mummy-to-be pisze:
Ostatnio zastanawiam sie nad takim lezaczkiem z wibratorkiem ale jeszcze sie nie przekonalam - pewnie zamin to zrobie to juz nie bedzie potrzebne :)

A jednak kupilam - dzis na Allegro - jutro jade odebrac bo okazalo sie ze sprzedawca tez jest z Tychow :)
Mezus chyba niebawem zabroni mi wchodzic na Allegro bo kupilabym tam duuuuzo zeczy dla maluszka ;) ;) ;)

:D mój mąż mówi to samo!! :) ciagle kupuję coś dla Agaty, już nałogiem stało się wchodzenie na odzież dla niemowląt i szperanie w okazjach = kończących się aukcjach :)

osinka pisze:

:D mój mąż mówi to samo!! :) ciagle kupuję coś dla Agaty, już nałogiem stało się wchodzenie na odzież dla niemowląt i szperanie w okazjach = kończących się aukcjach :)

Oj tak. Jeszcze trochę, a będę miałą blokadę na Allegro ;D
Chyba jesteśmy uzależnione :D

Mam pytanie w sprawie...kupki.
Czy Wasze dzidziolki mają luźną żółtą kupkę?
Moja nie ma w niej nic stałego, ale karmie ją tylko piersią.

Mokkate - melduję, że u nas codziennie stwierdza się obecność żółtej, luźnej kupki - chyba, że zjem banana to wtedy jest jaskrawo żółta i trochę jakby gęściejsza

reklama
Karola też wali żółte kupy, wczoraj było ich 5 :)

Nawet po czekoladzie i bananach nie są gęściejsze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry