reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Milenka wczoraj pierwszy cały dzień z zaklejonym oczkiem biegała. Bidusia moja mała, aż mi się płakać chciało jak na nią na początku patrzyłam, bo widziałam że bardzo jej niewygodnie z tym oczkiem i do tego żeby coś zobaczyć to musi mocno główkę obracać :-(
Ale dzielna była bardzo i dała radę, nie zrywając plasterka...

reklama
wczoraj kolejne zajęcia w przedszkolu i poszło super:-) Hubek bez problemu został sam, wytłumaczyłam mu że jade na zakupy po prezent dla cioci i przyjadę po niego i wszystko mu pokażę co kupiłam - dostałam buziaka i pobiegł do dzieci:-) pani mówiła, że ani razu nie wspomniał nic o mamie:tak::-) mój mały przedszkolaczek:-):happy2:

inne dziecko skolei miało wczoraj gorszy dzień: najpierw nie chciał wypuscic mamy, a potem w trakcie zajęć specjalnie sie posiusiał w majtaski, mimo,że od pół roku chodzi bez pieluszki i mimo że pani pytała go, czy chce siusiu. A skomentował tak: teraz musimy zadzwonic po mamusie, żeby przywiozła ciuszki i przebrała... Dzieciaki to małe cwaniaki kurcze:-D

Do góry