reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

No i Jenni tez jest chora :-( chyba przez BB to idzie :-D
Ma lekki kaszelek i ten okropny katar ropniasty:baffled: zobaczymy co nam wieczor pokaze:confused:

reklama
Dziś Oli rano nie zjadła za dużo kaszki, tylko parę łyżeczek, natomiast wcięła zr smakiem pół kawałka chleba z szynką.

U nas już od ponad miesiąca zawsze Victor na śniadanie wcina pół kromki chleba (i to takiej sporej) z masłem i szynką/serkiem topionym/serem żółtym lub jedną kiełbaskę - parówkę:-p Ostatnio na obiad zasmakował mu filet z dorsza:tak: Zjadł mi całego - tylko panierkę mi zostawił:-p:-D;-)

Dziewczyny czy wiecie może ile dni mogę podawać Zosi smecte? Podaję ją 3 razy dziennie 1/3 saszetki, czyli jedna saszetka dziennie
nie mam ulotki :/

Oj ta moja mala biedna Jenni dosc ze chora to jeszcze wyrznela orla i udezyla uchem o kocie drzewko i jej ucho jest fioletowe

reklama
Do góry