agusia9915
Matka wariatka
współczuje u nas noc superNoc koszmar,katar,gorączka....m-a-s-a-k-r-a![]()
..nic sie nie działo 

jade do laboratorium do szpitala zrobic jej badania
(znów będzie histeria echh)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
współczuje u nas noc superNoc koszmar,katar,gorączka....m-a-s-a-k-r-a![]()
..nic sie nie działo 

(znów będzie histeria echh)
byłam przerażona tym jak jej gorączka wzrasta. Znowu lekarz i zbijanie Nurofen + paracetamol.

A z moja Marta juz lepiej , od wczoraj chodzi do złobka. Ciekawe na jak długo?Zapisuje wszystkie jej choroby i rekordem jest sierpniowe 26 dni bez kaszlu, kataru i wysokiej gorączki:-(
Więc dopiero się uczę co podawać i jak z chorym dzieckiem postępować 
Zdrówka dla wszystkich Chorowitków
Ech to właśnie ta kiepska strona medalu przy chodzeniu dziecka do przedszkola
Joasiek ja to doświadczenia nie mam kiedy puszczać dziecko do przedszkola czy szkoły- ale ja to bym czekała na totalne wyleczenie.

:-)