reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

rosmerta a mozesz napisac jak nazywa sie ten lek bo kiedys jak z Weroniką wylądowaliśmy z taką pokrzywką na obsludze chorych to ona wspominała ze jest fajny lek heomopatyczny ze szybko działa i każdy alergik pownien nosic go ze soba ale za cholerke nie moge sobie przypomniec nazwy

Madzia juz kiedys gdzies tłumaczyłam, ze lek homeopatyczny dobiera się indywidulanie do kazdego pacjenta - na tą sama pokrzywkę i rekacje alergiczną jeden dostanie np. tuberculine a inny sulphur. Mówimy oczywiscie o homeopatii z prawdziwego zdarzenia,a nie o takiej tam stosowanej przez niektórych lekarzy:sorry: nie ma uniwersalnego leku, a te leki składane z kilku leków działaja na zasadzie przypadku, a wiekszośc nie zdaje sobie sprawy, ze xle zastosowany lek moze też dać skutki uboczne....
suma sumarum nie znam nazwy leku o który chodziło tej lekarce:sorry:

Rosmerta całe szczęście, że mieliście ten lek:tak: Jak to dobrze, że macie pod ręką taką T.;-) Szkoda tylko, że Hubek jeszcze tak reaguje:shocked2::sorry: To z wiekiem przechodzi?

ano, inaczej juz dawno bym chyba osiwiałał i oszalała:sorry::rofl2: mam nadzieję ze kiedyś z tego wyrosnie, wyrósł juz z wileu rzeczy, któe kiedys go uczulały, chociazby masło:tak:

reklama
ja np. zawsze jak tylko kicham więcej niż 4 razy pod rząd i czuję że zbiliża się katar biorę oscilo.......-jak zwykle całej nazwy nie znam ale wezmę dawkę 3 szt w ciągu dobry i zaraz ok.

moje dzieice ostatnie dwa dni śpi jakoś mega duzo. nie wiem co jest... śpi tak do 8.45-9 a potem o 12 mówi, że jest spiacy juz i ok 12.30 zasypia i spi do 15. No i 20.30 spi juz na noc całą.. .:eek:

Rosmerta tylko się cieszyć, że Hubek tak dużo śpi, najwyraźniej potrzebuje:tak: Co innego gdyby ta drzemka w dzień zakłócała spanie nocne, ale tak to nie masz się czym martwić. Hubek, mały niedźwiadek przeszedł na sen zimowy:rofl2::-D

Ostatnia edycja:
Mam do tyłu nocke .Sara całą noc płakała ...mówiła trzymając się dwoma rekami za czoło ,ze ja głowa boli ...do tego zakatarzona i kaszle w nocy

podaj jedna dawke i czekaj co dalej:tak: jak sie pogorszy i po dwóch godzinach nie bedzie poprawy to podaj kolejną, jak bedzie poprawa to czekasz do pogorszenia z nastepna dawką:tak:
zdrówka!!

reklama
Do góry