• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Gluszku odwiedzaj nas czesciej i pisz co u Was...Fajnie by bylo jakbys troche foteczek wkleila :-)

U nas najwiekszy kryzys ze spaniem...Ciagle w nocy przylazi...Chociaz ostatnie czasy bywa juz lepiej...Dzis spala do rana w swoim lozku :-)

Jezeli chodzi o opowiadanie to mloda tylko opowiada te "straszne" rzeczy ...Np.ze ona plakala,albo kolezanka Lili tez plakala.a Nando plakal bo sie w szafke walnal i krew mu z nosa leciala...:sorry:

Pati-dobre :)
Karol to miesza rzeczywiistość z fikcją :) albo mu sie dni mylą...a wczoraj opowiadał że on ma tam taki pokój do spania i że jest żyrandol ;) i że bawi sie taka kuchenka zabawkowa i gotuje zupe mleczna...a jak był kapuśniak to mówił że byla zupa z ziemniaczkami fasolką i kapustą :) tylko ta fasolka nie wiem skąd tam się zaplątała...

:-D

Klaudia zdaje mi relacje co i jak np. ostatnio byla akcja, ze ktorys z chlopcow wywalil i polamal smietnik:sorry: nagane i uwage zebral Aleks, ktory jak mi Duska opowiedziala -pozniej sie rozplakal i mowil, ze zrobil to Witek:shocked2:...Tatus Aleksa przyszedl na drugi dzien-naburmuszony na caly swiat- twierdzac, ze jego syn Aleks nigdy nie klamie! i ze na pewno zrobil to Witek, a jemu nieslusznie sie oberwalo(nawiasem mowiac tacy rodzice to cos maja nierowno pod sufitem:sorry: i ze on slyszal,z e Witek to niezlu chuligan:-D...pytam wiec Klaudie, a Klaudia raczej spostrzegawcza i nawet Ci ze szczegolami opowie...:-D i mowi tak _"Prosze Pana ten smietnik wywalil Aleks, wzial lopate bil w niego, smietnik sie przewrocil i polamal, a pozniej Pani Jakson nakrzyczala na Aleksa, to on sie rozplakal":rofl2: tatus...no tak pewnie Witek to zrobil, Aleks nadlecial i cala wina na mojego synka spadla...on zawsze jest grzeczny!:-D:-D:-D

rozmowa, ze Klaudia z natury tez jest b. grzeczna, ale czasem miewa dziwne pomysly...nie trafiala do zdenerwowanego tatusia:-D

Na Olę wreszcie przyszła pora. Teściowa po ostatniej wizycie u nas doszła do wniosku, że będzie prowadzać Olę do przedszkola prywatnego na pół dnia. I za nie zapłaci. Bardzo się ucieszyłam. Ola ma tyle energii że trudno z nią wytrzymać. Tak więc w tym tygodniu zaczyna swoją edukację. Mam nadzieje, że uda mi się w tym czasie odpocząć i odgruzować mieszkanie. Nawet nie wiedziałam że w ciągu kilku dni można tak zapuścić mieszkanie:sorry:.

pati postaram sie czesciej pisac. Co do fot to napewno jakies wrzuce szczególnie za Marys ma nowy fryz:-D
No wiec my na razie mamy bilans taki ze Marys po 2 dniach w przedszkolu lezy własnie z zapaleniem ucha i nosogardzieli i bóg wie jeszcze czego, 38 stopni gorączki, noc nieprzespana, przedszkole posżło sie jeb... przynajmniej na tydzien, antybiotyk przynajmnije do piatku, w piątek kontrola. No to sie nachodziła moja gwiazda do przedszkola. Biedna jest taka chora ze nawet nie protestowała jak jej powiedziałam ze zostaje dzis w domu.... czekam az mi sie Michał rozłozy....
Ale fajnie po prostu super:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, cyz to juz tak bedzie? Pare dni w przedszkolu i kilka tygodni choroby?????

reklama
Na poczatku tak niestety czesto bywa...Ale jak juz ja podreperujesz to puszczaj do przedszkola...Niektorzy jak tylko dziecko dostaje troche kaszlu badz katar zostawiaja w domu a wcale tego nie trzeba robic...Wrecz dobrze zeby uodparnialo sie w srod tego kupiska bakterii...Moja bratowa lubi tak panikowac i z byle kaszelkiem zaraz po lekarzach lata....
Zdrowka dla Marysi :-) Pokaz ten nowy fryz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry