Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tez prosilam bo juz nie moglam wytrzymac ... ale z tymi bolami partymi
a myslalam ze ja rodzilam najdluzej bo 1 godzine a tu mie jednak przebilas ;-) wspolczuje bo ja juz po 1 godz boli partych nie wiedzialam jak sie nazywam i po co tam jestem. Ale koncowke mialas taka sama jak ja ;-) nie dalam rady nog przyciagnac do siebie - musial maz trzymac i polozna, a glowki tez nie dotknelam
balam sie ze jak poczuje glowke miedzy nogami to nie bede miala sily dalej przec 
u mnie tak bylo...
to jest taki szybki skrót bo jak bym miała wszystko napisać to niezła lekturka była hehe
. Po dobie przewieziono mnie już na normalną salę z innymi położnicami a na 3 dobę dostałam Malucha już na stałę do mnie.
chyba w Polsce to nie mozliwe u nas podaja kroplowke na przyspieszenie. 
ze tak zabieraja maluszki od mamus
nieladnie z ich strony
tez bylam rozdzielona z synkiem ale tylko jedna dobe bo lezal w inkubatorze , to byla bardzo smutna doba gdy wiedzialam ze jest tak blisko a nie moge go przytulic, dlatego wiem co czulas...
nie miałaś mleka bo dziecko powinno przystawić się od razu. 
Mi po cesarce przystawili małego zaraz jak przywieźli mnie na sale to było ok 2 godz po cięciu imam do tej pory wymiona że mogłabym cały żłobek wykarmić No ale najważniejsze że teraz masz swoje<< szczęście>> cały czas przy sobie