• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Opowieści z porodówki ;-)

reklama
JJ cieszę się że tak ładnie opisałaś swój pobyt w szpitalu , teraz jestem może trochę spokojniejsza z tym co mnie tam może spotkać, chcociaż i tak jakoś troszkę się boję co tam się będzie dziać :-) jeszcze raz gartulacje!

No fakt, boli jak ch....... Ja już nawet zapomniałam jak boli, bo się nie spodziewałam, że aż tak te skurcze łupią......Ale da się przeżyć.

Agula mi się położna trafiła z "przydziału". Ma na imię Bogusia - taka niska, starsza, mocno opalona o czarnych długich włosach......może też ci się trafi. Polecam z całego serca. Lekarz w ogóle mnie nie badał.....wszystko na sali robiła sama. A w chwili porodu stał w kącie z rękoma w kieszeni i tylko powiedział do niej " że jest cudaczką" :happy:

Pflaume - jestes dzielna i teraz juz ze wszystkim napewno sobie poradzisz - GRATULUJE - ryczalam jak czytalam Twoja opowiesc :)
JJ - super ze tak poszlo i nie popekalas za bardzo :) Gratuluje !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry