reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
no ja wczoraj miałam max doła z powodu sprzeczki z siostrą..dosć wczesnie sie położylam..pomarudziłam meżowi..pozaliłam sie...poczytałam książkę..z ktorą zasnęłam..;)

Wiecie co dzisiaj w rozmowie z mężem powiedziałam mu, że skoro tak ciągle odwlekamy decyzję o dziecku to może my go jeszcze tak naprawdę nie chcemy, może jeszcze nie czujemy się gotowi, itp. Bo mam wrażenie, że wyszukujemy sobie dziury w całym, ciągle coś itd. Że inni nie patrzą na to, że szkoła, że egzaminy, że nie ta pora roku , tylko chcą dzidzi! I wiecie co mi odpowiedział, cytuję "Ja to nazywam świadomym rodzicielstwem"...rozbroił mnie...no chyba ma rację ten mój chłop ;)..aczkolwiek chciałabym trochę takiego spontana, jak niektorzy mają :D...ale co tam. Ważne, że on chce tej dzidzi, bo przecież jest całe mnóstwo facetów, których kobitki namawiać muszą na dziecko. A on chociaż jawnie deklaruje, że przed 30-stką przynajmniej musi spłodzić dzidziusia i jest to termin nieodwołalny...(a przed 30-stką czytaj do lipca przyszłego roku). Hurra :D

A jak wasi mężczyzni podchodzą do tych spraw ? No że Dorki mąż chce już od dawna dzidkę to już wiem, a reszta :D

Ja w raz z moim mężem jak juz wiecie mamy 5-letnią córcię której nie mogliśmy się doczekać-staraliśmy sie o ną ponad 4 miesiące,a teraz staramy sie o drugie i na tym chcemy poprzestać zawsze mażyliśmy o dwójce dzieci najlepiej parce-więć przydałby sie teraz malutki chłopyszek-HA HA HA!!! ;D Stwierdziliśmy oboje ,że już czas na drugie ponieważ ja już też nie taka młódka-mam 31-lat zanim się urodzi to 32-na karku[chociaż czuję sie jak 18-stka a podobno wyglądam na 25-to chyba nie tak żle-HA HA HA!!!!] Decyzje w obu przypadkach podjeliśmy oboje razem -bardzo świadomie ::) ;D

Lana..po Twoich suwaczkach widzę, że Twoja córcia urodziła się prawie równo rok po Waszym ślubie...dobrze mówię..tak na roczniće sobie prezencik zrobiliście ?? :)

Agnezzz -masz raje trzy miesiące po ślubie zaszłam w ciąże-chociaż staraliśmy sie wcześniej,a urodziła się po połowie sierpnia dwa tygodnie przed naszą pierwszą rocznicą ślubu-niezły z niej prezencik ;D ;D ;D

reklama
Do góry