Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
DZIĘKUJĘ jeszcze raz za zyczenia ...wlasnie niedawno wrocilam ...bylo super... specjalne zdjecie zrobilam dla dziewczat ktore nadal sie staraja ....podesle je jutro bo teraz musza koniecznie naladowac sie akumulatorki
No i niestety, żądna nie zdeklarowała pomocy. Sami musieliśmy posprzątać HIHIHIHIHI....
Na szczęście mój kochany mężuś wziął na siebie zmywanie naczyń..jak ja tego nie cierpię ble.... ;D
A co do starań, oj dziewczyny nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to już wiosna 2006 była....żebym mogła zacząć starania. Odliczam ten czas i czekam na każdą kolejną @ bo wiem, że kolejny miesiąc uciekł...
Do października zostało już tylko 3 miesiące, a potem do wiosny jeszcze jakieś pół roku (rany julek : )..Może jakoś wytrzymam...jak będzie zima to ciągle znowu będę w szkole w weekendy siedzieć to mam nadzieję jakoś mi zleci.
Hej dziewczynki imprezki były super !!!!!!!!!!!!!!! Już po poprawinach a teraz zbieramy się na koncerty- Mandaryna ?? i De mono
Mandaryne widzieliśmy w hotelu gdzie były poprawiny- ładna figurka
buziaczki
Witam ,witam u mnie dziś za oknem raz słoneczko raz pochmurno-jakaś dziwna ta pogoda,ale ogólnie nie jest żle ;D.Tak ,tak Elżbietka-w tym cyklu zabieram się ostro do roboty nad fasolką ;D Mam nadzieje-że u Ciebie zakiełkowała w brzuszku-nie widze inaczej : ;D