Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rusałko chciałam zaznaczyć, że ja widziałam duuużo bocianów ;D to dobry znak
Jestem strasznie niewyspana, ale muszę się pochwalić, że mnie dzisiaj kopnęło już wcześniej to czulam, ale niepewna że to to. Teraz wiem
pozdrowienia dla wszystkich
Malinko-nocny ze mne marek...to fakt. jakos sie tak przestawilam
Izabelko...to musi byc piekne, mile i wzruszajace uczucie poczuc swojego skarba w sobie, ktory swoimi nozkami daje o sobie znac...oj, wzruszylam sie... :laugh:
U mnie pochmurno i deszczowo, co chwilkę deszczyk robi kap kap o parapet. Właśnie wróciliśmy z zakupów i mamy z mężem lenia, a obiad trzeba ugotować, posprzątać
Izabelko - gratuluję kopniaczków. To musi być superuczucie. Swoją drogą ciekawe jak to się odczuwa, jak tak od środka ktoś ci daje kuksańce?
Ojoj, a ja już zdążyłam zrobić obiadek - łazanki - i upiec ciasto - murzynka orzechowego z kokosem ;D ;D ;D I posprzątałam i zakupy. Bardzo lubię pichcić coś w domku
Malinko nie raczej nigdzie nie wyjerzdzamy bo trochę się spłukaliśmy przez kupno samochodu ,zresztą urlopiku dostałam tylko tydzień a miałam mieć dwa-,ale napewno gdzies pojezdzimy na jednodniowe wycieczki-coś niedaleko pozwiedzać.W następnym roku za to mamy w planach Mazury ;D Izabelko-to cudowne uczucie jak czuje się swoją dzidzie w brzuszku-gratulacje!!!!