Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
z tego co widze to jest napisane aby zrobic:morfologie, prolaktyne, progesteron, cytomegalie, estradiol, chlamydie. mocz, toksoplazmoze, mocz, wymaz z szyjki macicy.
Ja po bromergonie też nie najlepiej, jak na poczatku bralam to mialam podobnie, teraz jak pól to troche lepiej. Ale generalnie mam bardzo niskie ciśnienie i ciągle chce mi się spać, aż mi się czasami slabo robilo. Poza tym zmienilam jakis czas temu na bromocorn - to samo tylko inna firma i mam wrazenie że jest lepiej ale to może tez kwiestia przyzwyczajenia. Zobaczcie co mi ginekolog odpowiedzial na pytanie o duphaston: http://*spam*/forum/vt,48,245,8061
Zaintrygował mnie bromergon musze zapytać gina przy następnej wizycie. Do tej pory brałam CLO, ktory mial przyczynic sie do owulacji niestety jakos nie bylo mu po drodze Jezeli chodzi o druga faze cyklu - Luteina tabletki podjezykowe zazywam i nie odczuwam zadnego dyskomfortu. 1 tabletka zawiera 50mg progesteronu