reklama

optymistycznie starające się

Dzięki Elżbietko! Najbardziej zastanawialo mnie to czy jak teraz wzięlam go zanim mialam jeszcze owulacje to moglo jej nie być. W sumie nie wiadomo czy byla czy nie (wg objawów wydaje mi się że byla, ale generalnie balowalam na urlopie 1000 km od domu i nie bardzo moglam się dokladnie obserwować) i mam malą nadzieje że jednak @ nie będzie:) Zrobie tak jak mówisz-poczekam pare dni i jak sie plamienie nie rozkreci w @ to zatestuje:) W sumie nie czuje się na @ - zawsze czulam to parę dni przed, ale jak dopiero zaczęlam brać duphaston to pewnie może być różnie... Badania robilam - gin mi zmniejszyl bromergon z 1 tabl do 1/2 jak sie wyniki poprawily, przedtem dlugo bylam na jednej.

reklama
Oj wiem cos o tym....ja po tych moich objawach i testach z II kreskami mialam bardzo bardzo bolesne @ !!a najgorsze bylo to jak dostawalam skurczy a potem widzialam paskudne skrzepy :(:(:(

witajcie
oj te badania. dzis bylam u gin, bardzo sympatyczny. zaproponowal mi usg dopochwowe. jutro ide na to badanie. zobaczymy co mam tam w srodku. powiedzial mi zeby moj facet sie przebadal, ale jak sie dowiedzialam ile to kosztuje od 70 do 100. u was tez tyle kosztuje? to duzo. szok. a jak dostane @ to zrobie sobie badania na te hormony.
mam pytanie, mam nadzieje ze nic nie przekrecilam...o co chodzi z testem na mnogosc sluzu szyjkowego? tez trzeba to sprawdzac, czy to wazne?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry