reklama

optymistycznie starające się

Hej. U mnie ze straniami postój mąż pracuję na drugą zmianę ja na rano i gdy on przychodzi ja jestem tak zmęczona że zasypiam. Tydzień temu miał nocki a ja @ - może ten tydzień od 5 przyniesiejakieś przytulanka :) ::) ::). Chyba nawet wtedy mam prawdopodobieństwo zafasolkowania ;D ;D. W sobotę idziemy na wesele do znajomych, jutro moja mama ma urodzinki - same iprezki ::). A kasa ucieka ;).

reklama
Hej Madziujka . Fajnie masz ztymi imprezkami .A co tam kasa.Ja ostatnio na weseklu to bylam 2 lata temu a teraz to nic. Rok temu byla 18 siostrzenicy ale mielismy zalobe wiec sie nie ubawilam. A co do staran to ja tez nie moge bo maz wyjechal i bedzie dopiero w piatek.Mam nadzieje ze w nastepnym tygodniu bedzie na miejscu .Wtedy bedzie sie dzialo :laugh: :laugh:.Mam nadzieje ze owocnie. ;) ;)

LILITH pisze:
Oj trzymam kciukasy!!!!napewno zdasz!!to nic strasznego!!podchodz do tego tylko na luzie!!!!
ja mam taki sposob ze zostawiam wlaczone BB i wylanczam kompa! ale to szkodzi pod tym wzgledem ze pozniej niewiesz ktore watki juz czytalas itd bo wszystkie stronki sa niebieskie!!!!:)
ale nick rozniez!!

dzieki Lilith za rade, wyprobuje jej

dzieki dziewczyny. OBLALAM. myslalam ze bede bardziej zestresowana ale nie. gdy popelnilam blad na luku i mialam korekte to noga zaczela wariowac i dol.
moze innym razem sie uda, nastepny egzamin 20 wrzesnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry