reklama

optymistycznie starające się

No w sumie macie racje że po to jest forum...tylko jak się ma malo czasu na czytanie to nie mozna sie w niczym polapac i znalezc tego co sie chce...ja tak mam.
A moze by tak sprobowac takie ogolne rzeczy pisać na tym wlasnie wątku (bo akurat najdluższy) a w pozostalych trzymac sie tematów - typu "męski problem" itd...zawsze można zrobić odnosnik, tak jak fajnie Lilith to robila -że np coś pisala w majowych mamusiach...
Ja oczywiscie nie chce tu na sile sugerowac czegos bo to w sumie ma byc spontaniczne:) ale moze tak troche sie uda jak sie bedzie bralo pod uwage tytul wątku:)

reklama
m.a.l.i.n.k.a pisze:
a mi sie tak podoba moze troche balaganu jest ale wszedzie sie cos dzieje po to jest forum
Nie uważam tego za dobry i wyczerpujący argument, ale cóż, przecież każdy może robić co chce :)

Ostatnio zauważyłam, że brakuje mi tu na forum opcji "wyłączania" pewnych wątków, tzn. takich, w których raz się wypowiadałam ale dalsza dyskusja nt. temat już mnie nie interesuje. Efektem jest to, że jak przeglądam nieprzeczytane wątki, w których uczestniczę/yłam lista robi się coraz dłuższa i trudno mi się połapać :)

baśka pisze:
A moze by tak sprobowac takie ogolne rzeczy pisać na tym wlasnie wątku (bo akurat najdluższy) a w pozostalych trzymac sie tematów - typu "męski problem" itd...zawsze można zrobić odnosnik, tak jak fajnie Lilith to robila -że np coś pisala w majowych mamusiach...
Ja oczywiscie nie chce tu na sile sugerowac czegos bo to w sumie ma byc spontaniczne:) ale moze tak troche sie uda jak sie bedzie bralo pod uwage tytul wątku:)

Baska, ja spróbuję zrealizować twoją propozycję :) Chociaż jak w innych wątkach będą pojawiały się tematy, co do których mam coś do powiedzenia to trudno będzie tam nie odpowiedzieć. I błędne koło :D

własnie-gusta guściki-no, -ale moze faktycznie postarajmy się chociaz o zdyscyplionowanie-zobaczymy na ile nam to wyjdzie:)
jestem za by trzymać się tematu.
Malinko jak dziś z humorkiem??widziałas dziś w lusterku swój uśmiech na twarzy??:)

U nie cisza rano zrobiłam test i wyszła I krecha bo byłam wczoraj u lekarza i chciał mi dać antybiotyk na moje przeziębienie, bo juz gadać nie mogę ropa mi leci z nosa i gardło zdarte a dziś idę ponownie z moim małym bo się zaraził i chyba wezmę ten antybiotek bo się czuję tragicznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry