Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja ostatnio gdy jest taka piękna pogoda to nawet nie mam czasu się po opalać na słoneczku i muszę korzystać z solarium aby bladzizną nie straszyć ludzi ;D -ale teraz jestem jak czekoladka :.Trzeba korzystać ,bo jak się pojawi "fasolka" to już na solarium nie pochodze,a na słoneczku terz zadługo nie będzie można posiedzieć.Mogłabym nawet straszyć tą bladzizną,aby tylko zafasolkować,no ale cóż-trzeba czekać i próbować,a przy okazji starań nie popadać w paranoje,tylko spontanicznie : ;D
ja tez ciemna karnacja+solarium+większosc weekendów na łajbie..skutery motorówki wodne= b.ciemna opalenizna..i dziś tez..poprawiny były na jeziorze..wyobraxcie sobie 80 osób..Było super!..Niedawno wróciliśmy..achh..jutro trzeba wracać do obowiazków...