reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Elżbirtko może rzeczywiście nie czas jeszcze by się załamywać, spróbuj zrobić test. Na pewno powinien już wykazać ze 100% pewnością i dopiero z wynikiem idź do lekarza. trzymam kciuki! :D

reklama
LANA ja place 1 zl za minute:) inas jest tak ze jak sie 6 razy pojdzie to sume minut dzili sie przez 3 i wychodzi to co jets darmowe

DORKA to naprawde tanio

Dokładnie Lana..NIe wolno odpuszczać..bo problemy się powielają i odstawiają bubla....Fakt, ze juz mam kilka miejsc-sklepów..teraz fryzjer..., gdzie wiecej nie pojde, bo na pewno mnie zapamiętali.....ale być moze kolejną dziewczyną obsłużą należycie!

a wiecie co nie lubie jak sie idzie do sklepu zeby cos obejzec a tu lata taki wyhudly sprzedawaca albo babka i WCZYM MOGE POMOC , MOZE COS DORADZIC A MOZE TO A MOZE TAMTO szlak mnie trawia a tam gdzie sie portrzebuje ich rady to ich nie ma:')paranoja

DZIEWCZYNY maj jest cudowny weekendzik udal sie wysmienicie, nie tylko ze wzgledu na pyszne jedzonko z grilla ;) Teraz spaciu,bo jutro(ups...dzis...dopiero wrocilismy z majowki :laugh: ) obowiazki czekaja naprawde to forum jest cudowne, bo WY JESTESCIE CUDOWNE :-* :-* :-* pozdrawiam Was i jeszcze raz gratuluje Dodeczce to wspaniale, ze niedlugo bedziesz mamusia, czas ciazy szybko uplynie i na pewno bedziesz cudowna mamusia!!! A swoja droga to fajny prezent dla siebie samej jako kobiety, dowiedziec sie o ciazy w Dzien Matki :D

Miłego dzionka-dziewuszki-zmykam do pracy.Pogoda dziś u mnie dołowata-szaro,buro i ponuro na dodatek cały czas pada-bleeee!!!! :mad:

reklama
Malinka-masz racje-szlag człowieka trafia-łażą za tobą po sklepie,a człowiek czuje się jak jakiś złodziej czy cuś i za wszelką cene chcą Ci coś wcisnąć.Rozumiem ,że to ich praca-ale bez przesady.

Do góry