Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elżbirtko może rzeczywiście nie czas jeszcze by się załamywać, spróbuj zrobić test. Na pewno powinien już wykazać ze 100% pewnością i dopiero z wynikiem idź do lekarza. trzymam kciuki!
Dokładnie Lana..NIe wolno odpuszczać..bo problemy się powielają i odstawiają bubla....Fakt, ze juz mam kilka miejsc-sklepów..teraz fryzjer..., gdzie wiecej nie pojde, bo na pewno mnie zapamiętali.....ale być moze kolejną dziewczyną obsłużą należycie!
a wiecie co nie lubie jak sie idzie do sklepu zeby cos obejzec a tu lata taki wyhudly sprzedawaca albo babka i WCZYM MOGE POMOC , MOZE COS DORADZIC A MOZE TO A MOZE TAMTO szlak mnie trawia a tam gdzie sie portrzebuje ich rady to ich nie ma:')paranoja
DZIEWCZYNY maj jest cudowny weekendzik udal sie wysmienicie, nie tylko ze wzgledu na pyszne jedzonko z grilla Teraz spaciu,bo jutro(ups...dzis...dopiero wrocilismy z majowki :laugh: ) obowiazki czekaja naprawde to forum jest cudowne, bo WY JESTESCIE CUDOWNE :-* :-* :-* pozdrawiam Was i jeszcze raz gratuluje Dodeczce to wspaniale, ze niedlugo bedziesz mamusia, czas ciazy szybko uplynie i na pewno bedziesz cudowna mamusia!!! A swoja droga to fajny prezent dla siebie samej jako kobiety, dowiedziec sie o ciazy w Dzien Matki
Malinka-masz racje-szlag człowieka trafia-łażą za tobą po sklepie,a człowiek czuje się jak jakiś złodziej czy cuś i za wszelką cene chcą Ci coś wcisnąć.Rozumiem ,że to ich praca-ale bez przesady.