reklama

optymistycznie starające się

reklama
raczej nic z tego >:( dzisiaj tak noramlni eleci ze mnie, nie tak strasznie dużo, ale normalna krewka w przeciętnych ilościach, ale nigdy nie mialam zbyt obfitych @. trudno, szkoda, ale całe wakacje przed nami. przynajmniej bede mogla sie bez obaw opalac i zwiedzac Majorke bez obaw o wirusy i inne swiństwa. tak wiec nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! bedziemy sie kochac bez zabezp oczywiscie, ale przede wszystkim dla przyjemnośći, a jak cos wyskoczy to też fajnie ;)

I tak trzymać Elżbietka-bardzo dobre nastawienie i podejście do sprawy,ja też nie dawno troszke"świrowałam"ale ostatnio wyluzowałam i jak będzie to suuuper ,bo napewno kiedyś będzie ;D

MoniQa ja nie mam mic przeciwko hutrowi, tylko jak na razie to parami wychodzi ;) (Izabelka - Dodeczka), ale mozemy wszytskie razem. bedzie super!!

Elzbietko bo to byl pocztaek i dlatego wyszla parka ;) ... teraz poleci jak z gorki .... przynajmniej mam taka nadzieje ;) ... i rzeczywiscie bylo by super :)!!

Cześć Dziewczyny!!
Ja wczoraj i idziś byłam na działce u mojego chłopa i było super. @ ani widu ani słychu i dobrze :)
Jeśli noc przetrwam pomyślnie to rano zatestuję. Obym się nie obudziła tak jak dziś o 3:50 po 3,5 godzinach snu co mi sie nigdy nie zdarzyło bo normalnie sypiałam po 12 godzin na dobę.
Dziewczynki trzymajcie kciuki.
Buziaczki dla wszystkich :*:*:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry