Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
...ale nam się bociek rozszalał--teraz Kasia178-zafasolkowana-HIP HIP HUURA i oby bociuś dalej tak trzymał,bo jeszcze nas tu trochę chętnych zostało.BOCIEK,BOCIEK TU JESTEŚMY!!! ;D ;D ;D
Witajcie, Szanowne Panie
Od dawna podczytywalam rózne fora z nadzieja, ze dolacze - no i wlasnie nadszedl ten moment! Zaczelismy z Mezuniem nasze pierwsze starania. O ich efektach dowiemy sie pewnie dopiero gdzies za 2 - 3 tygodnie, ale juz dostrzegam pierwsze objawy, cos mnie pika, cos przeczuwam, choc nasze potencjalne Dzieciatko pewnie jeszcze nie zdazylo sie na dobre zaimplantowac Trzymam kciuki za Was!
remeny witaj serdecznie .... mam nadzieje ze ci sie u nas spodoba i nie bedziesz musiala dlugo czekac na fasoleczke ... ale pisalas o objawach , mozesz powiedziec jakie odczuwasz??
Juz mi się podoba
No nie, moje objawy są narazie totalnie urojone, wsluchiwanie sie w swój brzuszek mam podkręcone maksymalnie wiec teraz kazde piknięcie i burczenie w brzuchu biore za dobrą monetę Ale jak się pojawi coś niepodważalnego to się podziele!
Cześć remeny. Też dołączyłam do dziewcząt dzisiaj, i mam nadzieje, że niedługo wszystkie, naprawdę wszystkie przeniesiemy się do przyszłych mamuś, najpóźniej marcowych :laugh:
Dziewczeta wiedzialam ze nie wytrzymam....polozylam sie ...zanim sie obejzalam juz stalam w aptece ;D ..kupilam test .... teraz mam dylemat kiedy zatestowac, dzisiaj czy rano ??? niby pisze ze o kazdej porze dnia .... z drugiej zas strony wiadomo ze najwieksze stezenie hormonu wystepuje w porannym moczu .... co robic ???