reklama

optymistycznie starające się

...no to bociek faktycznie się rozszalał i oby tak dalej-aby o reszcie czyli o nas oczekujących na fasolke nie zapomniał. Ten czerwiec to szczęśliwy miesiąc-i tak trzymać  ;D Agi25-trzymam piąstki za twój pozytywny wyniczek testowy.

reklama
Racja!!! Sporo już nas zafasolkowanych ;) teraz wasza kojej na starania "ostre" abyśmy sie mogły razem cieszyć :D
Zobaczycie już niedługo :)
a za oknem burza >:( jak ja dojdę do kościoła :( >:( >:( >:(

Elżbietko nie martw się będzie lepiej i już niedługo będziesz się cieszyć jak my :)
pomodlę się dzisaj za was, żebyście szybciutko zostały mamusiami :)

jejQq a u nas upal ze nie mozna bylo wytrzymac , teraz troszke zelzalo .... ale nadal cieplutko :)

Agnezzz powodzenia na egzaminie :) i oczywiscie powodzenia w fasolkowaniu :)

Agi25 chce uslyszec kolejne dobre wiesci .... trzyma mocno zacisniete piastki :)

LANA napewno nie zapomni , dzisiaj rozmawialam z bockiem  ;D powiedzialam mu gdzie ma teraz trafiac .... obiecal ze trafi ;)

buziaki  :-*

LILITH ja ci powiem , ze mnie tez okrutnie mierzilo zeby zatestowac przed spodziewana @ , ale maz mnie przytrzymal ;) .... test zrobilam po 4 dniach opoznien @ .... nie wiem jak Malinka ale ja objawy mialam podobne do Ciebie .... wiec wszystko przed Toba .... i tak jak mowi Izabelka nie stresuj sie, badz dobrej mysli , bo ja jestem i trzymam kciuki za Twoja fasolinke :)

MoniQa, nie dziękuję żeby nie zapeszyć...ale mam wrażenie, że pojemność mojego mózgu jest za mała żeby pomieścić ogrom tego materiału :|
Miała już dość i musiałam tu zajrzać :D

reklama
Lana, będzie dobrze, wkrótec do nas dołączysz.
Mój lokator w brzuszku chyba nie lubi jak siedzę przed kompem, plecy mnie bolą wtedy bardzo, głowa też :( Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni bo ja bez Was nie wytrzymam długo ;)
Agnezzz, trzymam kciuki za egz i starania.
Agi, oby test pokazał II kreseczki.
papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry